Header pagina's website

Klantervaringen

Ontwerp zonder titel (2).png

Madeline van den Berg

Dit Mastermind programma is voor mij een waardevolle bijdrage gebleken om positief te kunnen groeien en mijn dromen te kunnen realiseren.

Willeke Brook

Na jarenlang lezen  en filmpjes kijken lukt het me nu, nu ik het programma bij Astrid gevolgd heb, eindelijk om de  Wet van Aantrekking  bewust toe te passen.

Ingrid van der Palen-Sanders

Het volgen van het programma  is werkelijk de beste beslissing van mijn leven geweest. Sindsdien  voel ik mezelf ook echt lichter.

Dit is echt niet het laatste programma dat ik bij Astrid ga volgen

Ontwerp zonder titel (2).png

Sanne Jansen

Sinds Astrid mij  geholpen heeft om mijn mindset te veranderen  is mijn hele denken en houding veranderd en komen er zoveel waanzinnig veel mooie dingen op mijn pad.

 

Zeker sinds ik lief ben voor mezelf en niet meer over mijn grenzen ga. 

Ik ben haar  zo dankbaar ! 

Merijntje Betzema

 In 3 maanden tijd heb ik tijdens het programma zoveel zien ’shiften’ in mijzelf. 

Mijn zelfvertrouwen is gegroeid, ik voel me nog minder angstig en onzeker, ik voel me nog dichterbij mezelf dan ik afgelopen 10 jaar was, ik vind steeds mijn balans terug.

Astrid heeft een hele serie tools en kennis  aangereikt die me enorm geholpen hebben. Tools die ik de rest van mijn leven bij me kan dragen.

Sonja Verberne

Ik wil echt even vertellen dat ik het geweldig vindt wat Astrid doet. Niet alleen inhoudelijk maar ook de manier waarop ze het doet, verbonden en aanwezig is.

Bij haar kun je voelen dat het in haar leeft! En dat ze dit met haar puurheid en authenticiteit met ons deelt, vind ik prachtig.

Word ook lid van mijn Facebookgroep

De Wet van Aantrekking in de Praktijk!

  • Facebook

© 2020 door Astrid Tees

Ontwerp huisstijl: merijntjeaanderijn.nl