Ik wil echt even vertellen dat ik het geweldig vindt wat Astrid doet. Niet alleen inhoudelijk maar ook de manier waarop ze het doet, verbonden en aanwezig is.

Bij haar kun je voelen dat het in haar leeft! En dat ze dit met haar puurheid en authenticiteit met ons deelt, vind ik prachtig.

Ze voelt voor mij als een echte inspiratiebron. En ik heb vergelijkingsmateriaal als eeuwige student, maar dit voel ik maar bij weinig mensen.

Sonja Verberne

Sinds 2 maanden volg ik het programma van Astrid Tees. Het heeft mij nu al enkele stappen verder gebracht in de ontwikkeling van mijn bewustzijn m.b.t. de "Wet van Aantrekking". Ik volgde al een tijdje Abraham Hicks via YouTube, maar door Astrid wordt het persoonlijker, vooral als je vragen hebt!

 

In de besloten groep kun je open zijn en vragen stellen, en krijg je adviezen van mede-creators. Je brengt elkaar op een hoger pad! Mij heeft het persoonlijk weer een flow gebracht in mijn werk en meer inzicht in hoe ik denk, wat ik uitzend en wat ik aantrek, en ik heb nu vooral een groot vertrouwen ingekregen voor het laten uitkomen van mijn droom.

Resultaat: Sinds 2 weken merk ik een ommezwaai in mijn werk; omdat ik anders in mijn werk stond, en er weer zin in kreeg, belde een klant belde voor een opdracht, kreeg ik 2 aanmeldingen voor dag workshops en andere cursussen, en er liep iemand spontaan mijn atelier binnen en deze gaat mogelijk een werkstuk van mij kopen. Er stroomt dus weer energie en dus geld binnen sinds 7 maanden!!!

Jeanine Gerlofsma

Sinds Astrid mij  geholpen heeft om mijn mindset te veranderen  is mijn hele denken en houding veranderd en komen er zoveel waanzinnig veel mooie dingen op mijn pad.

 

Zeker sinds ik lief ben voor mezelf en niet meer over mijn grenzen ga. 

Ik ben haar  zo dankbaar ! 

Sanne Jansen

Ik doe nu een aantal weken met het programma van Master your money mindset mee. Ik heb hier zowel prive als zakelijk veel profijt van. Ik zie nu in dat veel door mij op een verkeerde manier gezegd word, wat ik nu dus al anders aanpak en de vruchten al van pluk.

 

Het leuke is dat we met een hele leuke groep zijn die elkaar steunen als je ergens vastloopt. We helpen elkaar hiermee zodat je weer verder kan. Astrid helpt hier natuurlijk het meeste bij. Ze legt goed uit wat je wel en niet moet doen.

 

Ook laat ze je inzien dat je oude patronen moet loslaten, en geeft hier hulp bij hoe je dat moet doen. Ik ben oprecht blij met Astrid , want ik begrijp nu dat het allemaal een verkeerde manier van denken altijd is geweest en nu moet ik het gaan omdraaien.

 

Laura van der Kaaden

Ik was al langer op zoek naar informatie over De Wet van Aantrekking en Astrid Tees is hierbij de juiste persoon. Ze weet als geen ander deze wet op een duidelijke manier uit te leggen. Ze is to the point, staat open voor feedback en weet je de juiste weg op te sturen.

 

Sinds kort volg ik het Master your Money Mind programma. In een fijne en besloten groep is er ruimte voor Q & A’s. Ook hierbij is Astrid een fijne coach.

 

De combinatie van programma en coach heeft mij persoonlijk een enorme boost gegeven. En belangrijk: vertrouwen in deze prachtige wet! 

 

Arthur Goedhart

Voordat ik Astrid via Facebook tegen het lijf liep had ik niet zoveel met de Wet van Aantrekking, sterker nog, ik wist eigenlijk niet eens dat het bestond.

 

Zoals het loopt in het leven kwam Astrid op mijn Facebookpad en heb ik mij aangemeld voor het  Master Your Money Mindset programma.  Astrid stuurt iedere week een opdracht en ze komt geregeld live. Ik ervaar de groep als een warm bad! We delen alles met elkaar zowel ups als downs.

 

Er zit een geweldige energie in deze groep mede door Astrid! Alleen al door in deze groep te zitten voel ik me rijker!

 

Kitty Wiersema.