Na jarenlang lezen  en filmpjes kijken lukt het me nu, nu ik het programma bij Astrid gevolgd heb, eindelijk om de  Wet van Aantrekking  bewust toe te passen.

 

Ik ben Astrid  daar echt dankbaar voor, ze heeft met zo’n passie en 150% inzet mij en de andere groepsleden gecoacht. En weet je, als ik even weg dwaal dat hoef ik het niet eens op te zoeken, ik weet wat me dan te doen staat. De solide basis is namelijk gelegd.

Willeke Brook

Sinds Astrid mij  geholpen heeft om mijn mindset te veranderen  is mijn hele denken en houding veranderd en komen er zoveel waanzinnig veel mooie dingen op mijn pad.

 

Zeker sinds ik lief ben voor mezelf en niet meer over mijn grenzen ga. 

Ik ben haar  zo dankbaar ! 

Sanne Jansen

In een heftige periode voor de hele wereld, de corona-crisis, liep het programma Mastermind en wat ben ik blij dat ik mee heb gedaan. In 3 maanden tijd heb ik tijdens het programma zoveel zien ’shiften’ in mijzelf. 

 

Mijn zelfvertrouwen is gegroeid, ik voel me nog minder angstig en onzeker, ik voel me nog dichterbij mezelf dan ik afgelopen 10 jaar was. Corona heeft geen loopje met me genomen, ik vind steeds mijn balans terug.

De sleutel ligt in zelfliefde, altijd. Ik ben verantwoordelijk voor het geluk én het contrast in mijn leven - wat doe ik ermee? Het is aan mij. Om vervolgens achterover te leunen vol vertrouwen op het universum. 

Maar hoe kom je daar? Hoe leer je dat? Hoe werkt die wet nou eigenlijk? Daar heeft Astrid een hele serie tools en kennis voor aangereikt die me enorm geholpen hebben. Tools die ik de rest van mijn leven bij me kan dragen.

 

Het fijne van haar aanpak is dat Astrid een nuchtere heldere kijk heeft op het leven mede dankzij haar enorme schat aan ervaringen in het leven. Niks geen zweverige toestanden, nee, hier en nu, hup aan het werk.

 

Astrid zal tijdens de coaching sessies altijd zeggen waar het op staat, waar leerpunten liggen, ze is niet voorzichtig of omzichtig omdat ze precies weet waar ze het over heeft. Geweldig vind ik dat. 

Dankjewel Astrid voor de schitterende afgelopen maanden.

Merijntje Betzema

Dit Mastermind programma is voor mij een waardevolle bijdrage gebleken om positief te kunnen groeien en mijn dromen te kunnen realiseren. Astrid begeleidt vol enthousiasme en passie  mijn stappen in het proces van:  hoe werkt dat voor mij, de wet van de aantrekkingskracht.

 

Samen met de andere deelnemers wissel je ervaringen uit en door de oefeningen die je wekelijks krijgt leer je hoe je daadwerkelijk je mindset kunt veranderen en het leven kan leven waar je naar verlangt. Ik ben door de heldere begeleiding van Astrid al een heel stuk op weg. Bedankt!

Madeline van de Berg

Het volgen van het programma Master Your Life is werkelijk de beste beslissing van mijn leven geweest. Het kwam, natuurlijk, ook precies op het juiste moment in mijn leven. Als ik dit programma nu niet als hulpmiddel had, zou ik de items die nu echt wel zwaar in mijn leven zijn nooit niet zo licht hebben ervaren.

De tools die Astrid geeft zijn simpel en echt doeltreffend. De opdrachten zijn soms best confronterend, wat ook nodig is om een gelukkige versie van jezelf te worden

 

Sinds ik dit programma volg voel ik mezelf ook echt lichter. Maak me niet zo druk over bepaalde zaken en probeer snel een positieve draai eraan te geven. Het programma creëert echt een andere kijk op mijn leven.

 

Van Astrid als persoon krijg ik al direct goede zin. Dit zal zeker niet het laatste programma zijn wat ik bij haar volg.

Ingrid van der Palen-Sanders

Door het programma Master your life heb ik een toolkit vol technieken gekregen om mezelf beter te voelen en bovenal mezelf lief te hebben en regie over mijn eigen leven te hebben! De basis om mooie gebeurtenissen aan te trekken. En dat is wat ik nu ervaar!

Astrid kan zichzelf kwetsbaar op stellen. Astrid is Astrid. Geen opsmuk, ze vertelt het zoals het is in combinatie met haar eigen ervaringen. Dat maakt het ook zo toegankelijk om zelf je verhaal te doen.

Verder weet Astrid de juiste vragen te stellen en gaat ze confrontatie niet uit de weg als we even niet bij de les zijn. Ze weet meestal wel vinger op zere plek te leggen en je op weg te helpen met begrijpelijke en eenvoudig uit te voeren tips.

Ik vind het knap dat ze ondanks de diversiteit van deelnemers goed kan aansluiten op het leerproces van de individuele deelnemer maar ook als groep ons bij elkaar kan brengen

Petra van Oort

Ik wil echt even vertellen dat ik het geweldig vindt wat Astrid doet. Niet alleen inhoudelijk maar ook de manier waarop ze het doet, verbonden en aanwezig is.

Bij haar kun je voelen dat het in haar leeft! En dat ze dit met haar puurheid en authenticiteit met ons deelt, vind ik prachtig.

Ze voelt voor mij als een echte inspiratiebron. En ik heb vergelijkingsmateriaal als eeuwige student, maar dit voel ik maar bij weinig mensen.

Sonja Verberne