Header pagina's website
DLO_logo_cirkelwit_blauwgroen_RGB.png

Klantervaringen

Ontwerp zonder titel (2).png
Foto Kischja Vlijt.jpg

Kischja Vlijt

Ik doe nu 4 maanden mee mee met het Master de Wet van Aantrekking-membership en voor het eerst eigenlijk sinds dat ik besta kan ik zeggen dat ik dromen heb! Ik kijk uit naar de toekomst. Ik weet wat ik wil , en ik weet wat ik ga doen met mijn leven.

 

Ik had eerst hele erge angst/paniekaanvallen , was heel negatief/had geen doelen. Dat is eigenlijk bijna zo goed als weg! Ik sta echt versteld ook van mijzelf! Ben ook heel wat kilootjes kwijt geraakt door dit programma.. dat is echt geen grap!

 

Ik heb de kracht in mijzelf weer teruggevonden en ik weet nu hoe het moet! Hoe je je op je best kan voelen. Ik ben Astrid hier heel dankbaar voor.

Kitty jansen.jpg

Kitty

 Al jaren was ik op zoek naar iets dat voor een omwenteling in mijn leven kon zorgen. Wat dat was weet ik nu. 

Namelijk weer vertrouwen hebben dat het wel goed komt, als ik me weer ga richten op me zo goed mogelijk voelen, in plaats van op alles wat niet of moeilijk gaat en kan, en met een ontspannen kijk op het leven. Ik was voordat ik hiermee begon letterlijk en figuurlijk verkrampt.

Ik kan nu weer op mijn intuïtie vertrouwen. Heb het gevoel dat het wel goed komt.  Kan gebruik maken  van de geleerde handvatten om me zo goed mogelijk te voelen, ook in tijden dat het even tegen zit. 

Heb weer het gevoel ik  de regie heb over mijn leven, durf weer te dromen. Dit alles heeft als gevolg dat mijn gezondheid aanzienlijk vooruit is gegaan, ik weer stevig in mijn schoenen sta. Ik zit letterlijk weer lekkerder in mijn vel.  

Het Master de Wet van Aantrekking-membership heeft nu al mijn leven   verrijkt. Ik leef weer in het hier en nu en kan beter omgaan met wat er hier en nu op mijn pad komt. Dit geeft me een gelukkig  gevoel!

Foto%20Nadine%20Verkens_edited.jpg

Nadine van der Vekens

Voor ik aan het Master de Wet van Aantrekking-membership  begon  droeg ik veel oud verdriet bij me omdat mijn ouders mij niet wilden Ik geraakte dat maar niet kwijt

 

Zo kwam ik bij Astrid en ze leerde mij om al mijn emoties en gevoelens te aanvaarden in plaats van ze weg te duwen. Ze leerde mij het grotere plaatje zien..en mijn kijk veranderde. Geen verdriet meer maar een diep tevreden gevoel.

 

Ik heb al zo veel gehad aan deze modules en laat de volgende maar komen...ik ben erbij. Dank u voor alles Astrid

Ontwerp zonder titel (2).png
72259137_2467089120049609_68052173207728

Sanne Jansen

Sinds Astrid mij  geholpen heeft om mijn mindset te veranderen  is mijn hele denken en houding veranderd en komen er zoveel waanzinnig veel mooie dingen op mijn pad.

 

Zeker sinds ik lief ben voor mezelf en niet meer over mijn grenzen ga. 

Ik ben haar  zo dankbaar ! 

Merijntje.jpg

Merijntje Betzema

 In 3 maanden tijd heb ik tijdens het programma zoveel zien ’shiften’ in mijzelf. 

Mijn zelfvertrouwen is gegroeid, ik voel me nog minder angstig en onzeker, ik voel me nog dichterbij mezelf dan ik afgelopen 10 jaar was, ik vind steeds mijn balans terug.

Astrid heeft een hele serie tools en kennis  aangereikt die me enorm geholpen hebben. Tools die ik de rest van mijn leven bij me kan dragen.

62528292_2347901918789071_91664034446117

Sonja Verberne

Ik wil echt even vertellen dat ik het geweldig vindt wat Astrid doet. Niet alleen inhoudelijk maar ook de manier waarop ze het doet, verbonden en aanwezig is.

Bij haar kun je voelen dat het in haar leeft! En dat ze dit met haar puurheid en authenticiteit met ons deelt, vind ik prachtig.

Ontwerp zonder titel (2).png
madeline (2).jpg

Madeline van den Berg

Dit programma is voor mij een waardevolle bijdrage gebleken om positief te kunnen groeien en mijn dromen te kunnen realiseren.

foto_edited.jpg

Willeke Brook

Na jarenlang lezen  en filmpjes kijken lukt het me nu, nu ik het programma bij Astrid gevolgd heb, eindelijk om de  Wet van Aantrekking  bewust toe te passen.

ingrid van der Palen Sanders.jpg

Ingrid van der Palen-Sanders

Het volgen van het programma  is werkelijk de beste beslissing van mijn leven geweest. Sindsdien  voel ik mezelf ook echt lichter.

Dit is echt niet het laatste programma dat ik bij Astrid ga volgen