top of page
Header pagina's website
DLO_logo_cirkelwit_blauwgroen_RGB.png

Klantervaringen

Ontwerp zonder titel (2).png
Petra.jpg

Petra Oort

Ik wilde je even informeren dat het goed met me gaat en dat ik het gewenste resultaat heb bereikt. Ik heb zaken kunnen loslaten, voel me vrij en zelfverzekerd. Heel anders dan toen ik  jou benaderde voor het manifestatie programma. Jij hebt mij inspiratie gegeven en de basis gelegd voor een vrij leven. Ga zo door met het impact maken op het leven van anderen.  Ik heb ook wel eens een terugval maar herstel ook sneller. Ik ben je enorm dankbaar hiervoor. 

Merijntje.jpg

Merijntje Betzema

 In 3 maanden tijd heb ik tijdens het programma zoveel zien ’shiften’ in mijzelf. 

Mijn zelfvertrouwen is gegroeid, ik voel me nog minder angstig en onzeker, ik voel me nog dichterbij mezelf dan ik afgelopen 10 jaar was, ik vind steeds mijn balans terug.

Astrid heeft een hele serie tools en kennis  aangereikt die me enorm geholpen hebben. Tools die ik de rest van mijn leven bij me kan dragen.

Diana Ophelders.jpg

Diana Ophelders

Het Master de Wet van Aantrekking membership was enorm waardevol voor mij. Ik heb nog niet alles gemanifesteerd wat ik wil maar ik voel me wel zo en dat is echt het beste gevoel dat ik me kan wensen en zou ik voor niks willen ruilen.

Ontwerp zonder titel (2).png
madeline (2).jpg

Madeline van den Berg

Dit programma is voor mij een waardevolle bijdrage gebleken om positief te kunnen groeien en mijn dromen te kunnen realiseren.

foto_edited.jpg

Willeke Brook

Na jarenlang lezen  en filmpjes kijken lukt het me nu, nu ik het programma bij Astrid gevolgd heb, eindelijk om de  Wet van Aantrekking  bewust toe te passen.

ingrid van der Palen Sanders.jpg

Ingrid van der Palen-Sanders

Het volgen van het programma  is werkelijk de beste beslissing van mijn leven geweest. Sindsdien  voel ik mezelf ook echt lichter.

Dit is echt niet het laatste programma dat ik bij Astrid ga volgen

bottom of page