top of page
Achtergrond
Header pagina's website
DLO_logo_cirkelwit_blauwgroen_RGB.png

Wet van Aantrekking processen

Op deze pagina vind je allerlei processen die ervoor zorgen dat je in een hogere vibratie komt. 

Sommige zijn algemeen en sommige zijn gericht op specifieke onderwerpen zoals bv relaties, geld of zelfwaardering.

De meeste van deze processen komen uit het boek "Vraag en het wordt gegeven" van Esther &Jerry Hicks en omdat ik daar natuurlijk geen geld voor mag vragen staan ze in de Bonus categorie.

Het zijn pdf bestanden die je kunt downloaden zodat je er een eigen bestand van kan maken en ze dus ook snel terug kunt vinden. 

Ga voor jezelf na welke processen jij prettig vindt en welke niet. Net als bij de Sedona releases zul je een voorkeur gaan ontwikkelen voor een aantal processen en zullen er processen zijn waar je niet zoveel mee kunt.  Die laat je dan ook lekker links liggen want het gaat er tenslotte om dat je je er goed bij gaat voelen!

Is iets je niet duidelijk of lukt het niet? Vraag het tijdens de volgende Q&A of in de Facebookgroep. Jouw vraag zal niet alleen jezelf maar ook anderen helpen.

Ik wens je veel plezier en hoge vibraties toe!

Liefs Astrid.

Bij dit proces draait het om het bewust worden van je eigen positieve kanten door deze dagelijks op te schrijven.

Ook kan je dit proces gebruiken om je positiever te gaan voelen over anderen of specifieke situaties.

Bij het Focuswiel proces kun je elk onderwerp kiezen waar je je beter over wilt gaan voelen. Het is een creatieve en leuke manier om in vibratie te stijgen.

Bij scripting beschrijf je het proces naar een gewenst resultaat. Dit kan gaan over alles in je leven waar je verbetering wilt zien.

Wordt jouw to-do lijst alleen maar langer en weet je niet hoe je al die taken gedaan kan krijgen? Dan is het placemat-proces ideaal voor jou.

Probeer het gewoon uit en ervaar de magie!

Je dag bestaat uit heel veel verschillende delen. Naast de ochtend, middag en avond zijn er ook de kleinere delen die korter zijn qua tijd zoals bv het ontbijt, of het douchen, een telefoongesprek.

Met het proces van tijdsdeelplanning leer je het optimale uit elk tijdsdeel te halen.

Heb jij mensen in je omgeving die je enorm negatief  kunnen triggeren? En kun je ze niet ontlopen?

Dan is dit een hele effectieve oefening die je kunt doen om jouw gevoel t.o.v. die persoon positief te veranderen.

Tijdens deze oefening ga je jezelf een tijdje observeren met als doel om je bewust te worden van waar jij het meeste aandacht aan besteedt; aan het probleem of aan de oplossing

Een heerlijk creatief proces voor als je je al lekker voelt en je wilt dit bekrachtigen waardoor je de Kunst van het Toelaten oefent.

bottom of page