De Wet van Aantrekking.

Iedereen wil natuurlijk een vol en rijk leven hebben waarin dromen werkelijkheid worden en we nog lang en gelukkig zullen leven. Er zijn ook al bibliotheken vol geschreven over hoe we dit aan moeten pakken voor het beste resultaat.

Achter al die reeds bestaande methodieken echter, gaat de Wet van Aantrekking schuil. Dit omdat de Wet van Aantrekking een natuurwet is, net zoals de zwaartekracht.

De wet luidt: "dat wat gelijk is aan elkaar, trekt elkaar aan". Anders gezegd: wat je uitzendt trek je aan, en je overtuigingen en emoties bepalen wat jij uitzendt. Het universum kan door de Wet van Aantrekking  niet anders dan jou exact hetzelfde terug geven. Hierop is geen enkele uitzondering denkbaar. 

Dus als jij je ongelukkig voelt kun je geen geluk aantrekken want dat is in tegenspraak met de wet.

Ga maar eens na bij jezelf welke overtuigingen jij hebt over onderstaande thema's, en welke emoties ze bij je oproepen. En kijk dan eens naar de realiteit ervan in jouw leven op dit moment.

  • liefde

  • financiën

  • werk/carrière

  • wonen

  • geluksbeleving

  • relaties in het algemeen

  • gevoel van bestemming

Zeg nou eens eerlijk, is wat jij denkt en voelt betreffende deze thema's een match met hoe ze zich manifesteren in jouw leven van vandaag?

Regie over je leven voeren.

Zo nee, dan wil ik je heel graag ontmoeten want dan ben je de eerste en enige uitzondering op onze planeet en ver daarbuiten.

Zo ja, is dit de realiteit zoals jij die wenst voor jezelf?

De Wet van Aantrekking leert ons hoe we leiderschap of regie over ons eigen leven kunnen krijgen, op een ontspannen manier zonder controledrang . Deze is namelijk gebaseerd op angst. De wet op zich klinkt vrij eenvoudig en in principe is het dat ook, maar het staat zo haaks op wat we tot nu toe geleerd hebben dat het voor de meeste mensen een behoorlijke uitdaging is voor het brein om dit volledig te kunnen bevatten. Als de kennis van de Wet van Aantrekking voor jou nog (betrekkelijk) nieuw is raad ik je aan om het gratis e-book hierboven aan te vragen zodat je zelf kan ervaren of dit resoneert bij jou.