top of page
shutterstock_574939951.jpg
DLO_logo_cirkelwit_blauwgroen_RGB.png

Wet van Aantrekking in de Praktijk

Weet je wat de enige reden is dat je het niet voor elkaar krijgt om de Wet van Aantrekking echt te masteren?

Gebrek aan consistentie!

Dit hoor ik werkelijk van iedereen terug en heb dat zelf ook zo ervaren. 

Het is ook super logisch eigenlijk, want als je jezelf iets nieuws aanleert zoals een sport bv , en je bent er na een jaar training super goed in blijf je wel training nodig hebben om deze skill en conditie te behouden.

En met het leren masteren van de Wet van Aantrekking werkt het net zo. Als jij een tijdelijk programma volgt en je hebt het daarna echt in de vingers maar je traint jezelf niet meer, dan verdwijnt het langzaamaan weer naar de achtergrond.

De frustratie die dat geeft herken je waarschijnlijk wel: oude gedachte patronen waarvan je weet dat ze je allang niet meer dienen worden weer actief en manifesteren zich ook in je leven natuurlijk.

En je WEET dat het anders kan want je kunt niet meer terug naar NIET-weten maar het ontbreekt je aan datgene wat jou helpt om hiermee voorgoed mee af te rekenen.

Als jij jezelf hierin herkent is dit laagdrempelige programma jou op je lijf geschreven.

Want in dit programma draait alles om jou te coachen in het consistent bezig blijven met de Wet van Aantrekking zodat je het uiteindelijk volledig automatiseert in je systeem.

HOE?

  • Ik heb een speciale Facebookgroep opgezet waarin ik heel veel met je ga delen aan tips, tools, inspiratie  en methodieken.

  • En waar ik je blijf triggeren om je met de meest essentiële onderdelen bezig te houden en deze te integreren in je leven

  • Waar we elke 2 weken een live Q&A houden en we echt de diepte ingaan 

  • Waar je dagelijks je vragen kan stellen en je ervaringen kunt delen

  • Hierdoor heb je een fantastisch onderhoudsprogramma 

En Abraham Hicks zegt dan zo treffend:

If it's getting better, it just gets better and better

Het is bewust een heel laagdrempelig programma dat slechts €9 per maand kost en je maandelijks op kunt zeggen.

Ben jij bereid het werk te doen wat nodig is om je Wet van Aantrekking conditie te verbeteren én te behouden? Meld je dan nu aan dan kun je meteen beginnen.

bottom of page