Zoeken

Wie is jouw Valentijn?


It’s that time of year again….Valentijnsdag. Althans dat was gister natuurlijk. 1 dag per jaar dat je jouw Valentijn even in het zonnetje zet. Wie is jouw Valentijn dit jaar?

Mag ik je een suggestie doen?

Wees je eigen Valentijn!


Ik heb net de module over zelfliefde voorbereid voor mijn All Inclusive programma en dit sluit daar naadloos op aan dus ik wil jou daar ook iets over meegeven.

Weet je wat zelfliefde werkelijk is? Dat je jezelf voor 100% accepteert zoals je bent zonder voorwaarden te stellen. En wees eerlijk, dat is best een uitdaging, toch?


Nu leren we van de Wet van aantrekking dat de belangrijkste relatie die je ooit zult hebben is de relatie met jezelf. Als jij namelijk negatieve overtuigingen over jezelf hebt, bv dat je net goed genoeg bent, is dat wat je uitzendt en het gevolg is dat je omstandigheden, situaties en mensen aantrekt die dat gevoel bij jou bevestigen. Nou en dat wil je nou net niet toch? Want zo blijf je in hetzelfde kringetje ronddraaien.


Alles begint en eindigt namelijk bij JOU. Niks begint buiten jezelf want de buitenwereld is alleen maar een spiegel van je binnenwereld en oplossingen in de buitenwereld zijn dus ook alleen maar op te lossen in je binnenwereld. En dat houdt dus in dat je mag investeren in je gevoel van zelfliefde en zelfcompassie want als dat groeit zul je positieve veranderingen merken in je omstandigheden, relaties en mensen die je aantrekt.


Dus wees je eigen Valentijn en niet alleen op 14 februari maar gewoon altijd!

En dat houdt dus ook in dat je je wensen en verlangens serieus neemt, dat je je grenzen aan leert geven, dat je voor jezelf opkomt en goed voor jezelf zorgt.

Maak jouw relatie met jou en je hogere zelf (Bron, God, innerlijk wezen of hoe jij dat ook noemt) tot de belangrijkste relatie die je hebt .


Kun je dat NU op dit moment gewoon besluiten? Zet het als intentie neer als je aan je dag begint. Maak er een mooie visualisatie van; hoe ziet jouw leven eruit als jij op nummer 1 staat? Wat is er dan anders in je leven? Ga lekker dagdromen zodat je je op dat gevoel afstemt en van daaruit zul je ingevingen krijgen om (kleine) aanpassingen in je leven aan te brengen zodat je in een positieve spiraal terecht komt en geloof me...het maakt je een veel gelukkiger mens!17 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven