top of page
Zoeken

Wat is de intentie van jouw acties?

"Jullie doen vaak teveel je best om iets te bereiken waardoor je het juist verder van je af duwt want in het zo je best doen, schuilt weerstand"


Abraham HicksIk merk dit soms ook bij nieuwe klanten; ze kennen de theorie meestal al wel maar het toepassen is de uitdaging. En als ze dan de tools leren om het toe te passen, grijpen ze die acties aan en gaan er helemaal voor.


Dat is goed zou je denken, toch?

Ik deed dat in het begin ook, want ik wilde zo graag ACTIEF bezig zijn en resultaten bereiken. Maar....wat er dan eigenlijk gebeurt is dat je je drang, je behoefte aan controle bevredigt via deze acties....En dan schiet je dus naast je doel..


Want het zijn niet de acties die je resultaat bepalen maar je verandering in vibratie


Het is echt niet gek dat als je daar achter komt je je even radeloos voelt, want HOE DAN????????


Wij willen graag in actie komen, dan hebben we het gevoel dat we wat doen, want we willen graag wat DOEN!


En dat kan ook! MAAR zorg dat je acties onderneemt met als doel om je NU beter te voelen, niet om iets sneller te manifesteren. Want de intentie en vibratie die je daarmee uitzendt is die van ongeduld, van niet tevreden zijn met hoe het NU is....en guess what....als reactie daarop krijg je dus steeds meer op je pad wat bevestigt dat je niet tevreden bent met hoe het Nu is!Hoe tackle je dit nou?


En ja , daar heb je hem weer: als jij je focust op je zo goed mogelijk voelen ben je altijd bezig om je vibratie te verhogen, vanuit welke situatie dan ook, en dat is dé manier van bewuste creatie: je investeert in het NU, waardoor je investeert in de kwaliteit van je leven op dit moment.


En dat is de weg van de minste weerstand, de reis en eigenlijk ook meteen je bestemming en als bonus manifesteer je onderweg alles wat je wil!


Wil jij actief investeren in het hebben van een fijne reis?

Vraag dan mijn gratis Overvloed Experience aan via deze website, en geef je vibratie vandaag nog een flinke positieve boost!

101 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page