top of page
Zoeken

Wat geef jij aandacht?

Bijgewerkt op: 15 dec. 2020

"Er is geen bron van niet-welzijn. Er is geen bron van ziekte. Er is alleen het niet-toestaan van welzijn

In alle delen van het Universum bestaat alleen datgene wat  gewild is en de afwezigheid van wat gewild is."


Abraham Hicks


Bij alles wat je wilt, spelen 2 aspecten een rol;


1. Het ervaren van datgene wat je heel graag wilt. 2. Het ervaren van de afwezigheid van wat je heel graag wilt.


Waar ligt jouw focus? M.a.w. wat ervaar je het sterkst? De emotie, alsof je datgene wat je wilt al in je bezit hebt? Of de emotie van de afwezigheid van wat je zo graag wilt?


Deze focus bepaalt namelijk voor 100% of datgene wat jij wilt zich kan manifesteren. Des te meer jij kan ervaren alsof je wens al is uitgekomen, des te eerder zal deze wens ook uitkomen. Je laat het welzijn hier toe.


Zit jij echter helemaal aan de andere kant, namelijk bij de emotie van het-nog-niet-hebben-en -daarvan-balen, dan is het onmogelijk om deze wens te manifesteren. Hier laat je het welzijn dus niet toe.
Het vibrationele gat tussen waar jij staat, en waar datgene staat wat jij zo graag wilt is veel te groot. Jouw werk is altijd en immer om dit vibrationele gat te dichten. Dat is de enige manier om te ontvangen wat je wilt.


Hoe?

Door je altijd te focussen op je-zo-goed-mogelijk-voelen. Onder welke omstandigheden je ook verkeert, probeer je te focussen op wat wél goed is en hoe je wilt dat het is. Stop met mopperen,want mopperen geeft je alleen maar meer van hetzelfde, namelijk nóg meer om over te mopperen..


Richt je op je goed voelen en je welzijn en vertrouw er op dat je dan alles kunt ontvangen wat je wilt.


49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page