top of page
Zoeken

Waarom moet je energetisch op de zaken vooruit lopen?


Energetisch op de zaken vooruit lopen, wat betekent dat eigenlijk en HOE doe je dat?

Abraham Hicks herhaalt dit steeds weer omdat dit echt een voorwaarde is om te creëren wat je wilt: je zult je eerst rijk moeten voelen voordat je rijk kan worden. Hier heeft het alles mee te maken namelijk.

Laat me je een voorbeeld geven:

Als jij een tekort aan geld ervaart en je wordt daar chagrijnig van of gefrustreerd is dat de frequentie die je uitzendt naar het Universum en zoals de universele Wet van Aantrekking nu eenmaal werkt, kan het niet anders dan jouw meer ervaringen geven die matchen met de frequentie van chagrijn en frustratie.

Want immers; wat je uitzendt, trek je aan!

Dus als jij blijft denken en doen zoals je nu doet zul je blijven ontvangen wat je nu ontvangt. Dit is dus een vicieuze cirkel waar je op die manier niet uitkomt.

Ik las van de week de geweldige metafoor: als je verandering verwacht maar je verandert niks aan je denken en doen is dat hetzelfde als dat je op het vliegveld wacht op de aankomst van de boot. Kijk, en daarvan zeg jij nu waarschijnlijk ook meteen dat dat wel erg dom is want hoe kan een boot nou aanmeren op een vliegveld????


Tja, en hoe kan verandering in jouw financiële situatie ontstaan als jij hetzelfde blijft denken en doen? Dat kan dus niet. Dat is gewoon onmogelijk!

Wat er dus voor nodig is om verandering, verbetering aan te brengen is dat jij je gedachten verandert, zodat de frequentie van je energie verandert zodat je wat anders uitzendt en dus wat anders aantrekt. dat is altijd en eeuwig het recept voor bewust positief creëren. Zonder uitzondering.

Tja en HOE doe je dat nou?

1. verander je focus van wat je hebt naar wat je wilt hebben

2. voel de positieve energie van wat je wilt hebben

3. stem zo vaak mogelijk af op deze energie zodat dit je dominante vibratie wordt die je uitzendt

TIPS

  1. Ga dagdromen, visualiseren van alles wat je wilt hebben

2. Ga je focussen op je zo goed mogelijk voelen

Deze 2 eenvoudige tips, hoe simpel ook zijn het echt het aller-belang-rijkste om te doen!

Wil je hier toch nog wat meer over weten?

Vraag dan mijn 8 meest waardevolle tips aan en Het proces van creatie, want daarin leg ik je het nog gedetailleerder uit.

Succes!

Ohja en geniet van het proces ;-)


81 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page