Zoeken

Tekst van 8 maart.

"DE WET VAN AANTREKKING ZEGT:

dat wat gelijk is aan elkaar, trekt elkaar aan. Dat betekent dat gelijksoortige vibratie/trilling altijd naar elkaar toe getrokken wordt.

Dus als jij iets vervelends meemaakt, wordt er in jou een wens, een idee geboren naar een beter situatie. En dit idee, of dat nou een sterke wens is of niet, trekt dat wat gelijk is aan dit idee aan. Want wat je uitzendt, trek je aan. Dit is de basis van ons Universum.


VRAAG, EN HET WORDT GEGEVEN.

De verwarring die veel mensen ervaren is, dat ze denken dat ze vragen door iets uit te spreken of door iets te doen. Maar het Universum reageert niet op je woorden of jouw acties. Het Universum reageert op wat jij vibrationeel uitzendt, dus op wat je voelt."


- Abraham Hicks.


Ongeveer een jaar geleden had ik wat subtiele wensen. Ik wilde meer naar buiten en meer bewegen maar dat kwam er eigenlijk bijna niet van. En als ik ging, dan moest ik mezelf er echt toe zetten en voelde het meer als een verplicht nummer dan als iets waar ik van genoot.

Daarnaast had ik wel behoefte aan wat meer contact met buurtgenoten maar was totaal niet geïnspireerd om daar actief iets aan te doen.


Op 23 maart, om 15.30 uur kreeg ik ineens de impuls om op verhuisdieren.nl naar honden te kijken die een nieuw thuis zoeken.. Ik was op dat moment 3,5 jaar hondloos en dat beviel me eigenlijk prima, hoe gek ik ook op honden ben. Maar toen viel mijn oog op een specifieke hond en was ik om...zo uit het niets voor mijn gevoel... Wat bleek? Deze hond zat in een tijdelijk gastgezin 4 km bij mij vandaan! De volgende dag ben ik gaan kennismaken en het voelde niet meer dan normaal dat Guusje (zo heb ik haar genoemd) meteen met mij mee naar huis ging.


Mijn omgeving was met stomheid geslagen door deze impulsieve actie, want ja, dat was het zeker. Maar het voelde zo goed en vanzelfsprekend...En een week later drong ineens tot me door dat de wensen die ik had allemaal in één klap ingewilligd waren. Ik loop nu 2 uur per dag buiten en heb allemaal gezellige contacten met buurtgenoten én het is in huis een stuk gezelliger.


De eerste weken moest ik steeds naar haar kijken en denken; "wat ben jij een enorm cadeau, en wat zijn wij op een geweldige manier bij elkaar gekomen".

Voor mij was dit het zoveelste bewijs van hoe mooi het Universum reageert op mijn wensen en hoe subliem de antwoorden zijn.