Zoeken

Tekst van 26 februari.

"Als je de komende 30 dagen de dag begint met te zeggen; het is mijn intentie om te zien, wie er ook bij me is en wat de omstandigheden ook zijn, het is mijn intentie om dat te zien wat ik wil zien - dan verander je het momentum van je levenservaring."

- Abraham Hicks.


Als wij wakker worden 's ochtends, voelen we ons eigenlijk altijd goed. Pas als onze gedachten ook wakker worden, en ons eraan herinneren wat voor vervelends er gister is gebeurd, of vandaag gaat gebeuren, dan daalt ons gevoel van welbevinden doorgaans heel rap. En zo starten we dan onze dag, want deze gemoedstoestand neem je mee en door de Wet van aantrekking, trek je hier situaties en ervaringen mee aan die jouw gemoedstoestand bevestigen. Want wat je uitzendt, trek je namelijk aan.


Nu kun je jezelf trainen om dat positieve gevoel waarmee je wakker wordt, te behouden. Als je daar je dag mee ingaat, kun je je dan voorstellen dat je dag heel anders verloopt dan in het eerste voorbeeld? Je trekt namelijk nog steeds aan wat je uitzendt, want dat verandert nooit, dat is een constante. Kun je je dan voorstellen hoe je je leven over 30 dagen ervaart, als het momentum heeft ingezet?


Een manier om dit te trainen is om de tekst die hier bovenaan staat hardop uit te spreken, en het ook te menen uiteraard. Maar wat ook heel goed helpt om je vibratie te verhogen is om te mediteren. Al doe je dat maar 15 minuten per dag zodra je net wakker bent, dan zet je zo'n positieve toon neer waar je de hele dag profijt van hebt. En na 30 dagen ervaar je echt een bijna constant gevoel van welbevinden. En mijn persoonlijke ervaring is, dat als er dan toch iets gebeurt wat me uit het veld doet slaan, ik daarna weer heel snel terug ben bij dit positieve gevoel.


Dit is toch wat jij ook wilt, of niet? Begin er daarom vandaag mee en pluk er direct de vruchten van!