Zoeken

Tekst van 24 januari.

"Geld is niet de weg naar een gelukkig leven.

Een gelukkig leven is de weg naar geld."


Maakt geld gelukkig? De meningen hierover zijn verdeeld maar dat ligt volgens mij meer aan de definitie van geluk die men hanteert. Als je geldzorgen hebt en iemand geeft jou ineens een zak met geld, ben je dolgelukkig natuurlijk want je hebt nu geen geldzorgen meer. Maar hoelang duurt dit gevoel van geluk? Zorgt dit ook voor een blijvend gevoel van vreugde en harmonie in jouzelf? Ik ben bang van niet.


Daarnaast zijn degenen met geldzorgen vaak de laatsten die ineens een zak met geld krijgen. Zij hebben namelijk een armoede bewustzijn. En als je armoede uitzendt is het gewoonweg niet mogelijk om rijkdom aan te trekken. Dat is hetzelfde als Radio 538 aanzetten en hopen dat je Qmusic te horen krijgt. De frequenties komen niet overeen.


Pas als jij investeert in je persoonlijke geluk, door je te focussen op "je zo goed mogelijk" voelen, een overvloed-bewustzijn hebt en je in vertrouwen durft over te geven aan het proces van de Wet van Aantrekking, dàn zit je op de juiste route die naar meer geld leidt.