Zoeken

Tekst van 23 januari.

"Je hoeft niet te werken aan je hoge vibratie. Je hogere, pure vibratie is iets wat je van nature al hebt. Maar je moet de gedachte loslaten die jouw vibratie naar beneden haalt."


Je gedachten bepalen alles. Dit herken je vast wel; je hebt het prima naar je zin, zit lekker in je vel en gaat fluitend de dag door.Tot je ineens iets ziet, of aan iets denkt wat een nare herinnering triggert. Welke gedachten en emoties brengt dat boven? En hoe beïnvloeden deze het verloop van je dag?


Dit is hoe wij doorgaans leven. We voelen ons vaak overgeleverd aan onze gedachten en emoties. Bijna alsof iets of iemand anders dan wijzelf daar controle over hebben. Zo kunnen we ons slachtoffer gaan voelen van onze omstandigheden, want die hebben er per slot van rekening voor gezorgd dat we die gedachten kregen.


Als je je zo voelt en dit jouw waarheid is voelt het alsof je continu bent overgeleverd aan de Goden. Je hoopt op het beste maar vreest voor het ergste. Gelukkig zijn er inmiddels steeds meer mensen die weten dat het zo gelukkig niet zit. Wij zijn puur en zuiver van nature en we bepalen zelf wat we denken en voelen. En dat zenden we energetisch uit. En de Wet van aantrekking kan niet anders dan reageren met je hetzelfde terug te geven. Immers, wat je uitzend, trek je aan. En jij bepaalt dus zelf wat je uitzendt, niemand anders.

Ik herhaal hem nog maar eens:


"Laat jij de omstandigheden bepalen hoe je je voelt. of focus je je op je zo goed mogelijk voelen, en creëer je daarmee betere omstandigheden?"


Je hebt een keus. Altijd.