Zoeken

Tekst van 22 februari.

"Kun je de kracht voelen dat in het woord "besluit" zit?

Kun je het verschil voelen tussen de volgende zinnen;

"ik wil dat hebben", ik zou dat echt heel graag willen"en "ik heb besloten"? "

Voel je dat een besluit een meer gefocuste energie is?

Dat is wat een bewuste creator doet."


-Abraham Hicks


Herken jij jezelf in één van deze zinnen? Spreek ze maar eens hardop uit en voel wat het met je doet. Ik ervaar dit dagelijks met kleine dingen. Als ik bv bezoek verwacht om 16.00 uur, en ik ben op dat moment nog even ergens mee bezig, "besluit" ik dat mijn bezoek precies op het moment komt dat het mij het beste uitkomt. Ik maak dan rustig af waar ik mee bezig ben, en inderdaad belt mijn bezoek aan op het moment dat ik denk; "ja , ik ben er klaar voor". Dit is inmiddels een gewoonte geworden van mij en ik ervaar dit is enorm ontspannend. Nooit meer gestress om tijdslimieten omdat ik het vertrouwen heb dat alles precies zo zal gaan zoals het mij het beste uitkomt.


Probeer het ook eens, het zal je leven zoveel makkelijker maken!

Heb jij dat vertrouwen nog niet? Verdiep je dan verder in de Wet van Aantrekking, hierdoor zal je vertrouwen stap voor stap toenemen.