Zoeken

Tekst van 3 januari.


"Als je je meer welvarend voelt, zal het geld komen."


Je hebt vast wel gehoord dat op 1 januari de Postcode kanjer van 53,nog wat miljoen is gevallen in een villawijk in Glimmen.

De mensen die net buiten de prijzen vielen reageerden teleurgesteld. Ze begrijpen niet waarom juist de mensen die al zoveel geld hebben ook deze miljoenen nog moeten winnen.

En degenen die het loeihard nodig hebben vissen weer naast de boot.Tja..begrijpelijke reacties en begrijpelijke emoties maar dit is dus hoe de Wet van Aantrekking werkt. De winnaars van deze miljoenen zijn inderdaad mensen die al in hun droomhuis wonen en waarschijnlijk een flink kapitaal op de bank hebben staan ( let wel; ik vul dit natuurlijk in want ik ken ze niet persoonlijk) . Hierdoor hebben zij geen weerstand zitten op het onderwerp geld. Zij zijn gewend dat er altijd geld is en dat ze kunnen doen wat ze willen.Hierdoor is geld een heel ontspannen onderwerp voor hen waardoor er geen sprake is van negatieve overtuigingen die weerstand veroorzaken.


De mensen die het geld zo enorm goed kunnen gebruiken zijn mensen voor wie dit allemaal niet geldt (let op; weer een aanname) . Het onderwerp "geld" leeft bij hen op een andere manier. Er is hier wel degelijk sprake van negatieve overtuigingen die weerstand veroorzaken.


En waar gaat het geld dan heen volgens de Wet van Aantrekking? Naar die plek waar de minste weerstand is.


Mensen met een armoede bewustzijn kunnen geen rijkdom aantrekken. Je trekt namelijk aan wat je uitzendt. Dus wil jij meer geld naar je toe laten stromen, zorg dan dat je je al rijk voelt, voordat het geld er is, zodat je een vibrationele match bent met het geld. Dat is de enige manier waarop het naar jou toe kan komen.


Dit is de omdenker van de Wet van Aantrekking; ga je voelen zoals je je zou voelen alsof je wensen al zijn uitgekomen. Hierdoor verdwijnen je weerstanden en is de weg vrij voor al jouw mooie manifestaties.