Zoeken

Tekst van 2 januari.

"Als iemand in je leven is, heb je hem aangetrokken. En hoewel het soms moeilijk te geloven is, trek je ook alle ervaringen aan die je met deze persoon hebt - want jij kan niks ervaren zonder dat je het zelf hebt aangetrokken."


Dit is best een confronterende tekst, vind je niet? We hebben allemaal namelijk talloze ervaringen met mensen die op z'n zachts gezegd ronduit vervelend waren.


Ja, dit is dus ook de Wet van Aantrekking, of je het nu leuk vindt of niet. En nu heb je dus een keus, de keus hoe je hiermee om wilt gaan.


Kies je ervoor om te balen van deze informatie, en in de weerstand te schieten? Of kies je ervoor om te denken: "ok, als ik dat dus zelf aantrek betekent dat dat ik daar zelf verantwoordelijk voor ben maar óók dat ik daar zelf de controle over heb. En daar kan ik dus actief wat mee doen!Als je voor dit laatste kiest, kies je voor vrijheid. Namelijk de vrijheid van de keuze om te investeren in jezelf. En wel op zo'n manier dat je je focus gaat verleggen naar dat wat je wél wilt ervaren. En daarnaast om als hoogste prioriteit te hebben dat je je goed wilt voelen. Of zo goed mogelijk als op dat moment haalbaar is voor je.Hiermee verhoog je je vibratie zodanig dat het je relaties positief zal beïnvloeden óf dat een aantal mensen/vrienden afstand zullen nemen omdat jullie vibrationeel geen match meer zijn.