Zoeken

Tekst van 17 januari.

"Sommige dingen laat je niet gebeuren omdat de timing niet perfect is voor jou. Sommige dingen laat je niet gebeuren omdat je je erg bewust bent van waar je nu bent. Maar alles wat nu wel gebeurt, gebeurt op een perfecte manier.

En als jij nu relaxt en gaat zeggen, "Alles op zijn eigen perfecte moment, alles is zich aan het ontvouwen en ik geniet van waar ik nu ben in relatie tot waar ik heenga. Tevreden met waar ik ben en reikhalzend uitkijken naar meer," dan heb je de perfecte vibrationele houding gevonden."


Deze tekst maakt heel duidelijk dat jij aan het roer staat van je leven. jij bepaalt wat je wel en niet toelaat. Nee, net door dat rationeel te beslissen, maar door wat je vibrationeel uitzendt.

Als jij armoede uitzendt, hoe kun je dan rijkdom ontvangen?

Als jij eenzaamheid en verbittering uitzendt, hoe kun je dan liefde ontvangen?

Als jij ontevredenheid en ongeloof uitzendt, hoe kun je dan blijdschap en geluk ontvangen?

Ik zeg het wel vaker, maar benadruk hier nogmaals dat alles begint bij JOU! En weet je wat nu het geweldig goede nieuws is? JIJ bepaalt zelf wat je uitzendt en dus wat je ontvangt. En als het jou niet bevalt wat je ontvangt kun je leren om iets anders uit te zenden. daar ligt jouw kracht, jouw controle.


Hoe je dat doet? Door je te focussen op wat je wel wilt, in plaats van op wat je niet wilt. Om je huidige realiteit, of wat je er niet aan bevalt, te zien als iets tijdelijks. Het is een reactie op wat je in het verleden uitzond. Investeer in je zo goed mogelijk voelen, maak dat je hoogste prioriteit en je zult je verbazen hoe snel jouw huidige realiteit zal veranderen.