Zoeken

Tekst van 13 februari.

"Denk aan hoe je je wilt voelen in plaats van bedenken wat je denkt dat je allemaal nodig hebt voordat je je zo kunt voelen."

- Abraham Hicks.


Dat is de valkuil die we allemaal wel kennen. "Hoe kan ik me nou goed voelen als ik in deze situatie zit, HOE dan?? Dat lijkt een hele logische vraag als je niet bekend met met de principes van de Wet van Aantrekking. En het zal je dan waarschijnlijk ook best veel moeite kosten óm je beter te gaan voelen.


Maar als ik je nu zeg, dat het je "goed voelen" terwijl je situatie verre van goed is, de sleutel is tot een positieve verandering, hoe klinkt dat dan? Dat is hoe de Wet van aantrekking namelijk werkt. Wat je uitzendt, trek je aan. En als je dat weet, dan is het ook begrijpelijker en makkelijker te realiseren. Want dan weet je dat hoe je situatie nu is, een gevolg is van alles wat je tot nu toe hebt gedacht en gevoeld. En als je dus, ondanks deze omstandigheden je kunt focussen op hoe je je wilt voelen, en je VOELT het ook echt, dán ga je dus positievere dingen en ervaringen aantrekken in je leven. Durf erop te vertrouwen dat het zo is, en je wereld gaat er heel anders uitzien, dat beloof ik je.