Zoeken

Tekst van 11 februari.

"Jouw taak is om te bepalen wat je wilt geloven."

- Abraham Hicks.


Ik heb nog steeds momenten dat deze waarheid me enorm kan overweldigen, en wel op een hele positieve manier. Hoe mooi kan het zijn? Jij bepaalt wat je wilt geloven, en wat je vervolgens gekozen hebt om te geloven, wordt door de Wet van Aantrekking jouw realiteit.

Als je dit even tot je door laat dringen, voel je dan de enorme vrijheid en eindeloze mogelijkheden die hierin schuilen?


Oké, het klinkt misschien heel eenvoudig maar in de praktijk ervaren we dat meestal niet zo. Waarom? Omdat dit zo lijnrecht staat tegenover alles wat we ons hele leven geleerd hebben.

We hebben namelijk geleerd dat we hard moeten werken.

We hebben geleerd dat niks vanzelf gaat.

We hebben geleerd om alert te zijn op alle gevaren die overal loeren.

We hebben geleerd om ons aan te passen aan heersende normen en waarden waardoor we onze puurheid en natuurlijk vermogen om in contact te staan met ons hogere zelf verloren zijn.

We hebben geleerd dat er rangen en standen zijn.

We hebben geleerd dat wat wij geloven de enige waarheid is.

We hebben geleerd ons beter of slechter te voelen dan anderen.

We hebben geleerd dat we niet goed genoeg zijn en dus niet alles verdienen.


Begrijp je wat ik bedoel? Als dit tot nu toe jouw waarheden waren, dan is de overstap naar de waarheid van de Wet van Aantrekking een hele grote. Daarvoor moet je dus jouw waarheden loslaten en en nieuwe waarheden aannemen. En dat doe je niet in 1 dag, dat kost tijd zoals het aanleren van een nieuwe sport. Door te blijven oefenen zal je daar steeds beter in worden.


En hoe je dit oefent, is door je verder te verdiepen in deze materie. Vraag mijn e-book aan, ga boeken lezen, struin YouTube af want deze staat vol luisterworkshops van o.a. Abraham Hicks, Op deze manier zal je je deze waarheid stap voor stap eigen maken waardoor je in staat zult zijn om je eigen leven te creëren zoals jij dat wilt, gebaseerd op wat jij gekozen hebt om te geloven.