Zoeken

Tekst van 1 maart.

"Gooi je roeispanen overboord want alles wat jij wilt is stroomafwaarts te vinden. Nooit stroomopwaarts."

- Abraham Hicks.

Klinkt dat niet heerlijk? Nooit meer tegen de stroom in roeien maar lekker ontspannen achterover leunen, en je met de stroom mee laten drijven. Dán kom je precies waar je zijn wilt. De kans is groot dat je dit maar moeilijk kunt geloven. HOE dan? Ik hoor het je bijna vragen.

Tegen de stroom inroeien, of zwemmen, geeft aan dat je iets wilt bereiken dat je heel veel moeite kost. Hierdoor heb je ook de overtuiging dat het niet makkelijk is en dat je hard zult moeten werken om het te kunnen bereiken. Als dat is wat je GELOOFT, dan is dat ook zo en zul je dat op die manier ervaren. Want ; wat je uitzendt trek je aan.


Echter, je kunt er ook voor KIEZEN om te geloven dat datgene wat jij zo graag wilt, heel makkelijk te realiseren is. Als je dit GELOOFT, zul je dat ook op die manier ervaren. Want; wat je uitzendt trek je aan.


Dus wat kies jij? Een leven in een roeiboot met roeispanen om tegen de stroom in te kunnen ploeteren, ÓF een leven in een roeiboot zonder roeispanen waarbij je lekker achterover leunt, geniet van het uitzicht en je met de stroom mee laat voeren?


Het is puur een kwestie van kiezen. Wat kies jij?