top of page
Zoeken

Mijn belangrijkste wens is uitgekomen!

Nee, het is geen grap of een flauwe trigger om jou deze post te laten lezen. Mijn belangrijkste wens is écht uitgekomen al duurde het even voor ik me dat realiseerde. En ja, dat klinkt gek hè?

.

Huh??


Ik zal je het uitleggen want je eerste gedachte is waarschijnlijk dat ik de loterij gewonnen heb, of m'n droomhuis heb gevonden of dat m'n soulmate ineens op de stoep lag, of...

En nee, niks van dat alles is gebeurd maar wat er wél gebeurd is, is het volgende:Ik zie al een tijdje mijn droomhuis voor me en niet alleen dat, maar ik heb het ook al helemaal ingericht. Ja, echt tot in detail en dagelijks keer ik tijdens mijn dagdroom-momenten naar mijn huis en verblijf ik daar even.

Gewoon omdat ik me dan zo ontzettend blij voel.Want waarom wil ik dit huis?

Of m'n soulmate?

Of een berg geld?

Omdat ik denk dat ik me beter voel als ik dat heb!

En dat is altijd, zonder uitzondering de reden dat je een wens hebt, hoe groot of hoe klein ook:Omdat je denkt dat je je beter voelt als die wensen zijn uitgekomen!Dat geeft toch te denken hè?

Het gaat dus in feite niet om het huis, de soulmate of die berg geld maar puur om het gevoel dat het mij geeft. En wat heb ik me onlangs gerealiseerd?

Dat ik me al voel of ik in m'n droomhuis woon, m'n soulmate heb gevonden en een berg geld heb!Holy schnitzel...dat was echt een bizarre gewaarwording joh.

Mijn doel is dus al bereikt zonder dat ik de fysieke manifestaties ervan heb.

Voelt dat dan niet als een soort nep-manifestatie vraag je je misschien af.

Nee, helemaal niet!

Ik roep minstens 5 x per week hardop (tegen Guusje meestal) :Wauw, dit is echt de meest fantastische periode uit m'n leven, alles voelt zó goed en alles gaat zo moeiteloos vanzelf dat ik me voel alsof ik in een feel good movie zit!En geloof me, dat is the best feeling ever!

Of ik me 100% van de tijd zo voel?

Nee, ik heb echt ook nog stap 1 momenten waarbij er iets gebeurt wat ik als onprettig ervaar maar ik veer steeds sneller terug naar m'n feeling good-movie gevoel omdat dat mijn dominante en steady vibratie is geworden.HOE dan??En weet je, de weg ernaar toe is echt niet moeilijk of ingewikkeld.

Het enige wat ik hier consekwent voor gedaan heb is om als mijn belangrijkste prioriteit te nemen om me zo goed mogelijk te voelen.

Ja, echt dat is ALLES!Abraham Hicks verwoordt het heel mooi:


"Al onthoud je maar één ding van de Wet van Aantrekking, namelijk om als je belangrijkste prioriteit te nemen om je zo goed mogelijk te voelen, dan zullen er al heel veel positieve veranderingen in je leven plaatsvinden"Want wat gebeurt er namelijk als je deze focus hebt:

Je bent steeds bezig om in een hogere vibratie te komen dan dat je bent op dat moment. En dat gaat met kleine stapjes maar elke stap is er één en zo verhoog je na verloop van tijd jouw standaard vibratie naar een hogere vibratie.

Em je weet wat dat betekent toch? Dat betekent dat je een hogere vibratie/energie uitzendt en dus ook een hogere vibratie/energie ontvangt!En dat Astrid, is the secret of life!

Want hoe ik me nu voel, zo happy zo fijn is de enige voorwaarde om mijn wensen ook fysiek te manifesteren!

Want wat ik uitzend trek ik aan...altijd en zonder uitzondering.
Nu begrijp je misschien ook waarom Barbara, Cynthia en ik zo enthousiast zijn over ons High Vibe Live event: Make the Most of NOW!

Want hier gaan we het dus de hele dag over hebben op 26 September.

Je krijgt een training die uit 7 stappen bestaat die jou direct zal helpen om in een hogere vibe te komen maar je krijgt ook allerlei tools mee waarmee je thuis verder kunt.Hoe gaaf is dat!

Mocht je nog twijfelen of je wilt komen, laat dit dan de doorslag geven: je gaat je er écht beter door voelen!Wanneer: zondag 26 September

Waar: Locatie Linthorst Twello

Hoe laat: van 10- 17 uur

Prijs: € 50 per persoon


Aanmelden kan tot de tickets op zijn en anders tot 15 September 2021


Dus kom jij ook?

Meld je dan nu hier aan!

https://www.delifecoachonline.nl/event


Liefs Astrid

.

31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page