top of page
Zoeken

Leesmeditatie ter verhoging van je vibratie

Voel hoe je rustig in- en uitademt en terwijl je dit blijft doen, kijken we terug op de Wet van Aantrekking en wat die voor jou kan betekenen.

Op welke golflengte ben jij afgestemd? Welke frequenties kies jij? Wat en wie kies jij om te geloven? Weet dat dat bepaalt welke manifestaties zich voordoen in jouw leven. Kies je voor een overvloed bewustzijn…of voor een armoede bewustzijn… Ze bestaan allebei…..beiden zijn ze waar. De vraag is welke waarheid jij kiest op dit moment.

Weet dat ergens aandacht aan geven betekent dat je er energie aan geeft. We leven in een universum van frequenties, van energieën. Je bent ondanks de schijn en schoonheid van je lichamelijke jasje, vooral een vibrationeel wezen. Zou de oplossing van alles wat je bezighoudt daar dan ook niet ergens liggen?

Contrast hoort bij de wereld waarin we leven maar je hoeft dit niet je persoonlijke levensenergie te laten beïnvloeden. Zoals je weet geven onprettige situaties onprettige sensaties. Weet dat je gevoel een belangrijke leiding van je innerlijk wezen is.

Je innerlijk wezen; de grotere jij, die een veel breder overzicht heeft over jou, je leven en al je wensen. Die weet dat een vervelend gevoel betekent: “Ik heb mijn aandacht op wat ik niet wil en daarmee ben ik in een proces van aantrekken van iets dat ik niet leuk vindt.

Vraag jezelf dan af; Wat wil ik dan wel? En waarom wil ik dat. Vertel het jezelf, zie het voor je, voel en beleef het. Hierdoor ga je je echt beter voelen…..voel maar…

Weet dat de Wet van Aantrekking altijd en continu werkt en meteen zal reageren door jou meer van deze beter voelende gedachten te geven. Zo word je een match met je eigen verlangens, hetgeen wat nodig is voor creatie. Voel maar hoeveel beter je je voelt en ervaar of zie de tekenen van jouw positieve invloed. Zet je schijnwerpers op wat je wilt en die waarheid wordt gecreëerd .

Weet dat iedere waarheid, welke waarheid dan ook, door jezelf tot waarheid wordt gemaakt, gecreëerd. Weet je nog hoe? Door er veel gedachten aan te wijden; er energie aan te geven; het te geloven; de overtuiging ervan te voeden.

Weet dat je altijd gelijk hebt, omdat jij ervoor kiest dit te geloven. Je maakt het tot je overtuiging; je besteedt er veel aandacht aan. En de Wet van Aantrekking kan niet anders dan jou nu meer en meer geven van datgene wat jij bent gaan aannemen. En omdat je in dit vrije universum ervaart wat je wilt, ervaar je wat je zelf vrijwillig maar vaak onbewust kiest.

Jij bent machtig en krachtig; niemand kan jouw ervaring creëren. Jij bent de enige die jouw persoonlijke levenservaring creëert . Of je het nu begrijpt of niet, jouw enige taak is om jouw aandacht te houden op zaken die jij kiest, die jij wenst. Om je aandacht te houden op een planeet, een wereld zoals jij die graag ziet. Zou het niet geweldig zijn als je gaat zien hoe machtig en krachtig je bent?


Voel je goed, ben aangesloten op je Innerlijk wezen, die een open kanaal heeft met de Bron. De Bron die werelden creëert . De Bron die onze wereld zo mooi in zijn baan houdt. De Bron die zo liefdevol toestaat dat je je eigen waarheid beleeft. Dan ben je niet op plekken waar anderen zijn die door hun angsten, hun focus, hun onbegrip zaken creëren die jij niet kiest. Dat is dan onmogelijk. Jouw frequentie, en daarmee je wereld zal te ver van ze afstaan.

Start nu met te doen dat wat jou daadwerkelijk dient. Realiseer je dat het bij JOU begint, niet in de buitenwereld. Weet dat de buitenwereld alleen een reflectie is van jouw binnenwereld. Dingen zullen nooit en te nimmer veranderen van buitenaf. Het is eerst een individueel en innerlijk proces. Zo is het universum opgezet.

Zie de wereld voor je zoals je deze wenst en blijf daarop focussen. Jij zorgt ervoor dat jij, de aardse jij op één lijn bent met de grotere jij, je innerlijk wezen. Vanuit jouw eigen “goed voelen” worden je aardse stappen duidelijk. De aardse acties die je onderneemt zullen helder oplichten. Het is geïnspireerde actie, actie vanuit verbondenheid, ze gaat vloeiend, moeiteloos en vanzelf.

Door je innerlijk wezen-geïnspireerde actie, krijg je steun en hulp van alle Bronnen van het Universum. Focus je steeds opnieuw op alle schoonheid, goedheid en welzijn, die er in zo’n grote mate is. Daarmee vergroot je deze zaken. Niet alleen je eigen leven wordt mooier en mooier, maar je inspireert steeds meer mensen om hetzelfde te doen. Zo verhoog je het collectief bewustzijn waarvan de invloed groter is dan je nu kunt beseffen…

Kom nu rustig weer terug naar het hier en nu…..

Tekst: Janita Zoer


293 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page