top of page
Zoeken

Jouw relaties = je relatie met jezelf.

Bijgewerkt op: 14 jun. 2021

"Je moet zelf eerst de ideale partner worden, en dan zal het Universum je matchen met jouw ideale partner."

- Abraham Hicks.


Wat je uitzendt, trek je aan. Dus als jij een prachtig lijstje hebt gemaakt van hoe jouw ideale relatie eruit ziet, maar er blijven steeds partners langskomen die daar niet mee matchen, is dat niet omdat het Universum zich vergist.


Het Universum kan zich niet vergissen namelijk. Het heeft geen mening of empathie. Het Universum reageert alleen maar volgens de Universele wetten waar de Wet van aantrekking er één van is. Elke partner die langskomt is een vibrationele match met jou en als jij de conclusie trekt dat dat niet je ideale relatie is, dan betekent dat dat jijzelf nog niet de ideale partner bent. Anders zou je dit niet aan kunnen trekken.De relatie met een ander zegt namelijk ales over de relatie die je met jezelf hebt omdat je aantrekt wat je uitzendt. Dit is hoe de Wet van Aantrekking altijd en zonder uitzondering werkt.

Dat is best confronterend hé? Want je kunt nu nooit meer met je vinger naar een ander wijzen als de oorzaak van jouw ongemak. Want ongemak, pech, misère, ziekte etc kan alleen z'n weg naar jou vinden als jij hier een vibrationele match mee bent.


Wat ikzelf het meest geweldige nieuws ooit vind, is dat de oplossing dus altijd bij mij ligt. Ik ben dus niet afhankelijk van anderen om hieruit te komen. Ik hoef alleen maar te zorgen dat mijn vibratie stijgt zodat ik leukere dingen aantrek.
En hoe ik dat doe? Door de relatie met mezelf uit te roepen tot de belangrijkste relatie van mijn leven. En om als voornaamste prioriteit te hebben dat ik me zo goed mogelijk voel. Dit is sowieso fijn natuurlijk, maar hiermee verhoog ik mijn vibratie waardoor ik die dingen ga aantrekken waar ik wel blij van wordt.


Telkens als ik me hier weer even heel bewust van ben, realiseer ik me dat het leven toch wel een fantastisch concept heeft gecreëerd. Een concept waarin we alles kunnen zijn, doen en hebben wat we willen. We hoeven ons er alleen maar vibrationeel op af te stemmen. Hoe gaaf is dat?


74 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven