top of page
Zoeken

Hoe help je Afghanistan?

Ook al kijk ik zo goed als geen journaal, ook mij is het niet ontgaan wat zich op dit moment afspeelt in Afghanistan. En mijn hemel wat moet dat voor de mensen daar beangstigend zijn zeg! Wat zullen er veel traumatische herinneringen getriggerd worden door deze nieuwe Taliban bezetting en wat snap ik goed de behoefte om daar per direct weg te willen….pfff


Bij mij kwamen dan ook meteen vragen binnen van mensen hoe ze hier vanuit de Wet van Aantrekking mee om kunnen gaan want dit is zo heftig natuurlijk.


Om je heen zie en hoor je nu op alle tv, radiozenders en social media de laatste update van de situatie en de oproep om hier aandacht voor te hebben, om hier bewustzijn op te creëren want dit verdient aandacht, hier mogen we niet van wegkijken.


En dan clasht het even in menig brein wat zich aan het verdiepen is in de Wet van Aantrekking; Ja maar HOE dan??

Inderdaad, ja maar HOE dan? Want alles wat je aandacht geeft groeit; wat je uitzendt trek je aan. Meer aandacht voor het drama maakt het drama niet kleiner maar juist groter.

Maar er moet natuurlijk ook acute hulp verleend worden en gelukkig zijn er wereldwijd enorm veel fantastische organisaties die daarin gespecialiseerd zijn.Maar wat kunnen wij nu doen om te helpen….en ja daar komt ze weer: Make the Most of NOW! Want waarom geldt dat nu ook: omdat als wij allemaal onze frequentie verlagen omdat we verdrietig zijn, ons zorgen maken; wat zenden we dan als collectief uit?

En wat trekken we dan als collectief aan? Meer van hetzelfde.


Jaren geleden was de criminaliteit in Jeruzalem behoorlijk hoog en ondanks allerlei interventies kreeg men deze niet omlaag. Toen heeft een organisatie het initiatief genomen om met een enorme groep mensen om deze ommuurde stad te gaan staan, hand in hand en te mediteren. Binnen 3 weken was de criminaliteit met ⅓ gedaald. Want wat blijkt namelijk: positieve energie is krachtiger dan negatieve energie en dus is er in verhouding maar een klein percentage mensen nodig die in een hoge frequentie zitten om een positieve invloed te hebben op het geheel, het collectief.


En dat is dus wat jij als individu kan doen: zorgen dat je in een hoge frequentie komt en dat doe je door je te focussen op je zo goed mogelijk voelen. En als je iets meer gericht wil doen: visualiseer dan dat al deze mensen in vrede leven, zich veilig voelen en daar wonen waar ze willen wonen. Als jij blij wordt door je hierop af te stemmen help jij het grotere collectief en ben je dus van enorme waarde voor de mensheid en de wereld.


Wil je leren hoe je dit bewust kan toepassen? Kom dan zondag 26 September naar ons High Vibe Live event: Make the Most of NOW! want dan geef ik daar een uitgebreide training over.
21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page