top of page
Zoeken

Het werkelijke geheim van manifesteren.

Heb jij dromen en doelen?

Vast wel, althans dat hoop ik wel voor je want dat maakt het leven tot een avontuur, vind ik althans..

Maar merk je soms ook dat des te meer je met je doelen bezig bent des te verder weg ze lijken te zijn? En frustreert je dat soms/heel vaak/eigenlijk altijd? ;-)


Logisch hoor want de Wet van Aantrekking leert je dat alles mogelijk is en je dus al je dromen en doelen kunt manifesteren en dus besteed jij daar je aandacht aan want wat je aandacht geeft groeit en dan lukt het nóg niet!


WTF!


Dit geeft nou niet echt een boost in je vertrouwen toch? Misschien heb je zelfs wel de neiging om alles wat met de Wet van Aantrekking te maken heeft definitief het raam uit te kieperen.


Maar wacht nog heel even, ok? Want ik kan je uitleggen wat er aan de hand is én hoe je dit vrij gemakkelijk oplost.Als de manifestaties je doel zijn werkt dit vertragend op het manifesteren van je dromen en doelen.

Als het “je goed, blij en gelukkig” voelen je doel is versnelt dat het manifesteren van je dromen en doelenNamelijk, als jij als belangrijkste doel hebt dat je meer geld wil, een leuke partner, een betere gezondheid of wat dan ook ben je dus gefocust op het einddoel en in de reis ernaar toe beleef je wellicht veel weerstand als ongeloof, angst dat het niet komt, frustratie misschien wel boosheid. Je wensen voelen namelijk misschien wel urgent omdat waar je NU bent niet fijn is en dus wil je het liefst met de snelheid van het licht naar de plek waar het wel fijn is en voor jou is dat het geld, de partner of je gezondheid. Want jij weet zeker dat je je beter voelt als je dat gemanifesteerd hebt, en dat zal zeker ook zo zijn..


Maar……


Een ongelukkige reis brengt je nooit naar een gelukkige bestemming..Dat is pertinent niet mogelijk omdat beiden een andere energie, andere vibratie hebben. Dat matcht dus niet. Dat is als op de eerste verdieping van een warenhuis, waar ze sokken verkopen, zoeken naar een leuke jurk terwijl de jurken op de tweede verdieping hangen. Je kunt zoeken totdat je een ons weegt maar die jurk ga je op de eerste verdieping niet vinden.

Jij zult je naar de tweede verdieping moeten ver[laatsten om die jurken te kunnen zien en te kunnen kopen.


En jij zult dus in het emotionele warenhuis je energie/vibratie moeten verhogen zodat het matcht met de emotie van je bestemming, om er aan te kunnen komen.
Terwijl als jij als belangrijkste doel hebt om je goed en gelukkig te voelen, ben je dus altijd onderweg naar de energie/vibratie van je bestemming; je doelen en dromen. Je beleeft het dan al alsof het zich al gemanifesteerd heeft en dus voelen de werkelijke manifestaties als veel minder urgent. En daar zit hem de kneep, want nu de urgentie van de werkelijke manifestatie is afgenomen zal het zich sneller manifesteren.


Zie je de logica hiervan?

En begrijp je ook dat daar maar 1 ding voor nodig is?

Namelijk dat je als belangrijkste prioriteit neemt om je zo goed mogelijk te voelen.

That’s all!


Maakt dat alles ineens niet een stuk eenvoudiger?

En weet je h\wat je dan aan het doen bent: Instant manifesteren!

Want je beter voelen dan dat je NU doet is niet zo moeilijk en je verbeterde emotie is ALTIJD de eerste manifestatie in het hele proces van manifesteren van wat je wilt.


Wat doet dit met je als je dit leest?

Geeft dit een gevoel van opluchting?

Valt er iets van je af?

Of denk je nu: ja maar HOE doe ik dat, want mijn leven is helemaal niet zo leuk nu en ik voel me gewoon ellendig!


In beide gevallen heb ik daar een mooi antwoord op:


Kom naar ons live event: Make the Moste of NOW! en ontvang een heerlijke, positieve training waarin ik je precies uitleg waarom dit zo belangrijk is maar natuurlijk ook HOE je dat doet.

Daarnaast geven Barbara en Cynthia je nog hele fijne tools mee waarmee je thuis meteen zelf aan de slag kunt waardoor je heel snel zult gaan ervaren dat ook jij dit kan!

ja ook als je nu in een loodzware situatie zit!


Heb je nog vragen? Laat het me weten!


102 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page