Zoeken

"En toen werd ik wakker", door Rosita Antonis

Waar ben ik in hemelsnaam in beland, alles wat ik om mee heen zie is zowat ik niet wil. Waarom is dit er voor mij? Ik zie mezelf als een vrouw die niets goed kan, niet geliefd is en zich al helemaal niet welkom voelt op deze aarde. Iedereen om me heen is beter, mooier en knapper en heeft meer talent dan ik .en hoezeer de mensen om mij heen ook zeggen dat ik wel waardevol ben kan ik het niet zien of voelen. Het lijkt wel of alles tegen mij is, waarom is dit er in mijn wereld?


Dit is hoe ik een paar jaar geleden wakker werd, diepongelukkig, altijd ziek of onderweg, volledig uitgeput en 0,0 % eigenwaarde of zelfliefde. Ik was er helemaal klaar mee, elke vezel in mijn lijf schreeuwde: “IK WIL HET ZELF VOELEN”. Zelf voelen dat ik waardevol ben, zelf ervaren dat ik het wel kan en zelf zien dat je het leven in de hand hebt. En zo begon voor mij de reis. Ik ben als een gek gaan lezen over alles wat te maken heeft met eigenwaarde, zelfliefde en het creëren van een heel mooi droom leven. Elke dag opnieuw sta ik huilend voor de spiegel om te leren zien dat ik mooi en waardevol ben en elke ochtend schrijf ik schriften vol met al mijn dromen en wensen. Ik geloof er nog niets van maar alles in mij schreeuwt dat ik hiermee door mag gaan. “Denk groot” staat er in de meeste boeken dus dat is wat ik doe.Langzaam ga ik zien dat ik mijn doelen kleiner mag maken zodat ik ze wel kan zien voelen en ervaren in mijn lijf. Met het grote doel als een stip wat verder aan de horizon. Ik leer hoe ik kan tappen om zo angsten los te laten en ook wrok die tot in elke vezel te voelen is. Ik merk dat ik me helemaal slachtoffer voel, alles en iedereen de schuld geef en zo niet mijn eigen kracht in handen neem. Langzaam vergeef ik mezelf dat ik al die jaren zo onder een steen geleefd heb en deze waardevolle tijd zomaar voorbij heb laten gaan en ik merk dat de energie in mijn lijf verandert waardoor ik ook om me heen langzaam kleine verschuivingen zie. Mensen gaan met meer respect met mij om, ik merk dat ik mezelf af en toe gelukkig voel en ik betrap mezelf erop dat ik af en toe een glimlach op mijn gezicht heb. Ik zie kleine signalen verschijnen die me elke keer een stapje verder brengen.Ik blijf lezen, mezelf ontwikkelen en afstemmen op meer geluk en liefde om me heen en vooral in mezelf en voel me elke dag beter en sterker. Dingen raken me niet meer zo en ik begin te zien dat ik alles in mijn innerlijke wereld kan aanpakken waardoor ik weer grip op het leven krijg. Ik leer zien hoe alles een spiegel is die mij vol respect laat zien waar ik nu sta en hoe ik dit aan kan pakken. Hier voel ik zo veel dankbaarheid voor. Het voelt heerlijk om grip te krijgen, te gaan voelen en zien dat ik waardevol ben op deze prachtige planeet. Langzaam stap ik steeds meer in mijn droomleven en elke dag blijf ik afstemmen dromen en voelen hoe ik het graag wens. Ik zie om me heen steeds meer tekens en voel steeds meer hoe ik op mijn pad kan blijven.


Op dit moment zie ik in de spiegel een mooie vrouw die lekker in haar vel zit en weet wat ze wil in het leven. Er is heel veel veranderd met name in mij en dat voelt heerlijk. Door me af te stemmen en in een andere energie te stappen. Door “DE WET VAN AANTREKKING” die voor iedereen werkt.


Liefs Rosita