top of page
Zoeken

Een ongelukkige reis vindt nooit een gelukkige bestemming.

Bijgewerkt op: 15 dec. 2020

"De reden dat je wilt wat je allemaal wilt, is omdat je denkt dat je je heel goed zal voelen als je daar bent. Maar, als je je niet zo goed voelt op de weg er naartoe, kun je er niet aankomen. Je zult tevreden moeten zijn met de situatie zoals die nu is, en vandaar uitkijken naar meer."


Abraham Hicks.


Ook hier gaat het dus weer over accepteren en waarderen dat je bent waar je bent. Die blijft lastig he? Zeker als je dagelijks geconfronteerd wordt met allerlei zaken die je niet bevallen.


Wat mij het allerbeste helpt is me focussen op mijn vertrouwen in het proces van de Wet van Aantrekking. Hierdoor realiseer ik me dat wat nu is, een creatie is van het verleden. En vanaf dit moment kies ik ervoor om een nieuwe situatie te creëren. Die heeft wat tijd nodig om zich te manifesteren maar als ik mijn focus positief draai en daar hou, zal ik beetje bij beetje bewijzen gaan zien en ervaren van de ontwikkeling van deze nieuwe situatie.


11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page