Zoeken

De Wet van Aantrekking en PMS..??

De Wet van Aantrekking leert ons dat we alles kunnen zijn, hebben, doen en ervaren wat we willen zolang we maar geen weerstanden hebben die de manifestaties daarvan tegenhouden. Dit geldt dus ook voor lichamelijke kwalen, zoals in mijn geval PMS (pre menstrueel syndroom) op dit moment.


Zonder overdrijven, ik vind het echt magnifiek bedacht dat het leven zo in elkaar zit, MAAR…Ja da’s een flinke “maar”, dat gedeelte waar we onze weerstanden los moeten laten vind ik nog wel een dingetje. Nou zou je denken dat iemand als ik die hier toch al jaren mee bezig is dit ondertussen beter onder de knie zou moeten hebben..tja..helaas pindakaas. PMS blijft PMS en komt gewoon gezellig elke maand weer terug en nog stipt op tijd ook. Een beetje zoals die kennis, die je kunt missen als kiespijn maar die zelf denkt zo leuk en welkom te zijn en gewoon op je bank ploft..elke maand weer.


What to do?? Inmiddels heb ik wel geleerd me er niet meer over op te winden en het te accepteren zoals het is. Dat houdt bij mij in dat de interne oorlogen die ik dan voer me soms gewoon aan het lachen maken als ik weer even besef waar ik mee bezig ben. Qua afspraken houd ik er rekening mee want het is het voor het algemeen welzijn van de mensen om me heen beter als we die dagen zo min mogelijk contact hebben want ik ben in gezelschap echt niet te genieten. Daarnaast stoot ik me aan alles, laat dingen uit m’n handen vallen, heb een pijnlijke opgeblazen buik ..enfin..voor velen herkenbaar denk ik.Maar wat doe ik dan wel die dagen? Pamperen..mezelf zoveel mogelijk pamperen… dus lekker lang in een warm bad liggen, mezelf verwennen met lekkere dingen en heerlijk leesvoer. Ik heb deze dagen uitgeroepen tot “niks moet, alles mag”-dagen. Ik buit ze echt vreselijk uit zodat het dagen worden om (nou ja bijna dan) naar uit te kijken. Ok, de klachten worden er nog steeds niet minder om maar de beleving en ervaring van die dagen zijn wel een stuk plezieriger geworden. Al met al best een mooie manifestatie, toch?