top of page
Zoeken

De Sedona methode.

."Als mensen ons vragen hoe lang het duurt tot iets gemanifesteerd wordt, zeggen wij: het duurt exact zo lang als het jou kost om je weerstand ertegen los te laten. Dat kan 50 jaar duren, of 40, of 30, maar het kan ook volgende week zijn, of morgenmiddag." - Abraham Hicks

De weerstand die jij ervaart is het gat tussen waar jij staat en de plek waar datgene staat wat jij zo graag wilt hebben, zijn of ervaren. Dit is dus een vibrationeel gat. Dit gaat om jouw emoties die je nu hebt en de emoties die je denkt te hebben als jouw wens gerealiseerd is. De weerstand zijn dus je beperkende overtuigingen die de manifestatie van jouw wensen letterlijk tegenhoudt.

Gelukkig zijn er methodes om deze weerstanden op te ruimen De methode die ik hiervoor gebruik is de Sedona methode. Deze methode is super eenvoudig en zeer effectief en daarvan zal ik je nu meteen een oefening geven:

Stap 1.

Concentreer je op een kwestie waar je je beter over wilt voelen. Dit hoeven geen sterke gevoelens te zijn. Als je je verdoofd, leeg, geblokkeerd of vlak voelt zijn dat de emoties die je net zo makkelijk los kunt laten als de meer uitgesproken gevoelens. Alles wat je nu voelt is goed.

Stap 2.

Stel jezelf volgende vragen:

1. Kan ik dit gevoel loslaten?

2. Kan ik dit gevoel de ruimte geven?

3. Kan ik dit gevoel aanvaarden. Welk antwoord je ook geeft op deze vragen, ga door naar stap 3.

Stap 3.

Wil ik dit gevoel loslaten? • Wil ik liever dit gevoel hebben of vrij zijn? Ga niet in discussie met jezelf. Ook als het antwoord “nee” is, ga je door naar stap 4.

Stap 4.

Wanneer ga ik dit gevoel loslaten?

Stap 5.

Herhaal de voorgaande 4 stappen net zo vaak als nodig is om bevrijd te worden van dit specifieke gevoel.

In eerste instantie zijn de resultaten vaak vrij subtiel, maar als je blijft doorzetten worden ze al snel veel uitgesprokener. Gevoelens over een bepaald onderwerp bestaan uit meerdere lagen, maar wat je losgelaten hebt is voorgoed verdwenen.

Succes!

270 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven