top of page
Zoeken

De kracht van waardering.

"Als je om je heen kijkt en je voelt waardering voor dat wat je ziet, dan stem je jezelf af op het beste deel van jou. En als gevolg zal dat beste deel van jou zich nog meer laten zien in je dagelijkse realiteit. Dat is hoe je je punt van aantrekking managet ." - Abraham Hicks.

Je kunt je punt van aantrekking dus heel actief managen. Een voorbeeld daarvan is het Waarderingsspel, dat beschreven staat in "Vraag en het wordt gegeven"van Abraham Hicks. Als je je bv ontevreden voelt over wat dan ook, kun je beginnen met eens bewust om je heen te kijken en te benoemen waar je blij mee bent, wat je waardeert. Dit kunnen hele gewone, kleine dingen zijn zoals: Ik waardeer mijn warme maaltijd 's avonds Ik ben blij met mijn huis Ik ben blij dat ik elke avond in een fijn en comfortabel bed kan stappen Ik ben blij met m'n partner Ik ben blij met de liefde en vriendschap die ik ervaar Ik ben blij dat ik een baan heb Ik ben dolblij met een wasmachine die het doet Ik ben blij met de verwarming die mij 's winters warm houdt ik ben blij met m'n auto Ik ben blij met m'n fiets Ik geniet enorm van mijn kopje koffie Als je je hierop afstemt zul je merken dat je stemming snel verbetert omdat je nu je focus richt op wat je WEL allemaal hebt en niet op wat je NIET hebt maar wel zou willen. En welke vibratie brengt jou dat wat je wilt? Die van onvrede of die van waardering? Precies...die van waardering natuurlijk, want dat is hoe de Wet van aantrekking werkt. Je kunt alleen dat ontvangen wat je uitzendt. Dus waar voel jij waardering voor? Waar ben jij blij mee maar ben je je nooit zo bewust van geweest?10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven