top of page
Zoeken

De kracht van het Universum

Het placemat proces.


Weet je dat je dingen van jouw to do-lijst gewoon kan uitbesteden aan het Universum?

Ja echt, vind je dat niet gaaf?


Ik doe het al een tijdje en het bevalt me ontzettend goed.

Wat ik doe is mijn to do-lijst bekijken en vervolgens bepaal ik welke klussen ik zelf doe en welke ik uitbesteed aan het Universum. Dit schrijf ik op in 2 verschillende kolommen en streep daar af wanneer een klus geklaard is.


Wat ik zoal uitbesteed is met name denkwerk en beslissingen. Kijk ik kan natuurlijk de afwas uitbesteden maar ik acht de kans niet zo heel groot dat er iemand bij me aanbelt die zegt dat hij m’n afwas komt doen. Dat vertrouwen heb ik namelijk niet maar ik heb er wel vertrouwen in dat ik op e juiste momenten inspiratie heb om blogs te schrijven, op het juiste moment de juiste mensen zie en spreek, ik precies op het juiste tijdstip de juiste informatie tot me krijg via boeken, tijdschriften oid.Eigenlijk elke keer als ik merk dat ik ergens echt over aan het nadenken ben wat niet in flow gaat maar tegen de stroom in, roep ik mezelf tot de orde en zeg ik vaak hardop: “Ok, dit is er één voor jullie”, en komt hij in de kolom van het Universum te staan.


Dit geeft zoveel lucht en ruimte joh, vooral omdat ik merk dat ik altijd op tijd de juiste info of inspiratie krijg, of de juiste contacten , net wat ik gevraagd heb. En als dat niet zo is heb ik het vertrouwen dat er blijkbaar iets ander, iets beters komt en dat is dan ook zo!


Wat denk je nu? Die Tees is echt gek geworden of triggert het je om het ook te proberen?

Let me know!

43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page