top of page
Zoeken

De kracht van dagdromen


“Hey dromer, let je een beetje op?” Dit hoorde ik regelmatig als ik tijdens Engels of Frans uit het raam zat te kijken en gewoon wat zat te dagdromen. Het werd door mijn leraren destijds niet zo erg gewaardeerd als ik tijdens hun les mijn aandacht verplaatste van wat ik oersaai vond, hun les, naar iets waar ik veel blijer van werd, namelijk denken aan m’n vriendje of aan wat ik voor leuks ging doen dat weekend of de komende vakantie.


Dagdromen werd als zonde van de tijd gezien, verspilde tijd waarin je zoveel nuttigs had kunnen doen. Gelukkig, oh zo gelukkig weet ik inmiddels dat dit absoluut onwaar is, en niet alleen dat:


Dagdromen is één van de meest krachtige dingen om te bereiken wat je wil!


Nou Tees, is dat niet wat overdreven?

Nee, echt niet!


Wat gebeurt er namelijk als je aan het dagdromen bent:


Je bent met je aandacht bij iets wat je fijn vindt.

Je bent niet eens echt aan het denken maar je laat je meevoeren door een stroom van fijn-voelende gedachten.

Het duurt namelijk 16 seconden voor een gedachte een gelijksoortige gedachte aantrekt

en dit blijft doorgaan totdat iets anders jouw aandacht vraagt.


Tijdens dit proces stijgt je vibratie en verandert je punt van aantrekking dus ook meteen.

Je voelt je dus enorm goed in het NU, sterker nog: je haalt het beste uit het huidige moment.


En waar draait ALLES om in het creatieproces?


Dat je als je belangrijkste focus neemt om je NU zo goed mogelijk te voelen!


Dagdromen helpt je enorm om in verbinding met je hogere zelf te komen, of in alignment zoals Abraham Hicks dat noemt. En het gevoel van deze verbinding of alignment is wat altijd ons doel is. Altijd…Alle wensen die jij hebt, heb je omdat je denkt dat je je beter voelt als deze wens is gerealiseerd.


En het gevoel van totale verbinding, alignment is dan wel het summum om te bereiken.


Daarbij weet je inmiddels dat je EERST de gewenste emotie een tijdje moet ervaren VOORDAT jouw wens zich kan realiseren omdat je vibratie dan een match is met je wens.


Snap je nu waarom dagdromen zo enorm waardevol is?

Ik doe het heel veel, just for the fun of it, niet om iets te bereiken maar om m’n dag fijn te beginnen in een hoge vibe waardoor ik me levend en bruisend voel en ik het maximale uit het NU haal. Dit is mijn belangrijkste focus en dit heeft ervoor gezorgd dat de kwaliteit van mijn dagelijks leven zo enorm gestegen is en als bonus krijg ik er heerlijke manifestaties bij!31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page