Over mij

Ik ben Astrid Tees, en nu zo'n 20 jaar bekend met de Wet van Aantrekking. Al vanaf het allereerste moment was ik zo geraakt door deze kennis dat ik iedereen hierover wilde vertellen. Als een ware discipel ging ik op missie en kocht  boeken over dit onderwerp die ik her en der cadeau deed. Tot mijn grote verbazing echter, kwam ik er al vrij snel achter dat mensen hier niet echt op zaten te wachten. Mensen willen namelijk zelf hun keuzes maken en zich niet gedwongen voelen omdat ik toevallig het licht had gezien.

Lifecoach

Toch liet het me niet met rust en bleef ik zoeken naar een manier om mijn kennis en ervaring te kunnen delen. Na jarenlang als sociaal pedagogisch hulpverlener te hebben gewerkt was de overstap naar lifecoach 5 jaar geleden niet zo groot. Het is de afgelopen paar jaar wel even zoeken geweest hoe ik coachtrajecten het beste  vorm kon geven voor het beste resultaat.

In online coaching heb ik een manier gevonden om deze kennis zo over te dragen dat het ook beklijft en mensen hier zelf verder mee aan de gang kunnen. Want dat is waar het uiteindelijk om draait; dat ik als coach overbodig wordt.

Het effect van de Wet van Aantrekking op mij

  • Ik heb een beter ontwikkelde intuïtie waardoor ik nog makkelijker mijn hart volg.

  • Ben milder naar mezelf en anderen.

  • Een gevoel van innerlijke rust en gevoel van bestemming

Ik heb heel bewust alleen de dingen benoemd die iets zeggen over mijn “zijn” en niet over fysieke manifestaties . Het is namelijk altijd eerst een innerlijke reis die je aflegt voordat de fysieke manifestaties als materiële en immateriële zaken kunnen volgen. Dat voelt nu misschien nog wat frustrerend maar geloof me, als je zover bent dan weet je precies waar ik het over heb en kun je net als ik ontzettend genieten van de reis.

  • Ik ervaar controle over mezelf en mijn leven, vanuit vertrouwen en ontspanning.

  • Mijn hele perceptie op het leven is positief veranderd

  • Ik voel me geen  slachtoffer van de omstandigheden.

  • Het hele leven voelt lichter, mooier  en bijzonder

  • Ik sta in veel beter contact met m’n eigen kern en accepteer mezelf zoals ik ben op dit moment.