shutterstock_574939951 (3).jpg
DLO_logo_cirkelwit_blauwgroen_RGB.png

Boost je Mindset

Heb je behoefte aan een flinke positieve boost?


Waardoor je heel snel in een hogere energie komt en je je dus beter en blijer voelt?

En wil je daarbij ook wat emotionele bagage loslaten zodat je je lichter en vrijer gaat voelen?

 


Ja toch, want wie wil dit nou niet?


Dit is namelijk de basis van de Wet van Aantrekking en als je die goed onder de knie hebt én er dagelijks aandacht aan besteed dan gaat er echt iets veranderen in je leven.


Ik kwam zo na 20 jaar van mijn slapeloosheid af!


En dit veranderde mijn hele leven.
Niet meer elke dag uitgeput opstaan en geen energie of kracht hebben om ook maar iets te doen..


Nee, nu gewoon elke dag fris aan het werk en doen wat mijn passie is en ook op andere gebieden voelt het zo natuurlijk om gewoon mijn hart te volgen. Ik voel namelijk geen weerstanden meer. Voel echt diep van binnen dat ALLES mogelijk is.


En dat gevoel wordt elke dag sterker want ik besteed nog steeds dagelijks tijd aan het loslaten van mijn emotionele bagage.En weet je, ik kom er achter dat al die emotionele toestanden veel minder diep liggen dan ik dacht. Het voelde vaak alsof het me overspoelde en kopje onder duwde en ik geen kant uitkon, maar door nu dagelijks actief mijn weerstanden los te laten merk ik dat al die emoties maar een heel dun laagje zijn.
En daaronder ligt het gevoel van vrijheid, mogelijkheden, kansen, liefde voor het leven en voor mezelf.Hoe gaaf is dat!

En hier wil ik jou ook kennis mee laten maken natuurlijk!Daarom heb ik onlangs de Boost je Mindset-Challenge gehouden waarin ik je in 3 Masterclasses leer hoe jij dit ook kunt bereiken.

 

Masterclass 1: Waarom is het zo belangrijk om je te focussen op je "zo goed mogelijk" voelen en HOE doe je dat?
Masterclass 2: Wat zijn emotionele weerstanden, welke rol spelen ze en HOE laat je ze los? Je gaat hier ook direct actief mee aan de slag

Masterclass 3: Waarom is zelfliefde zo belangrijk én welke vervolgstappen zijn er nog nodig om de Wet van Aantrekking echt tot a way of life te maken.

Heb je deze Challenge gemist?

Geen probleem want ik heb hem voor je opgenomen. en voor slechts 11 euro kun je deze Masterclasses terugkijken zo vaak als je wilt.

Geloof me, hiermee heb je iets heel waardevols in handen waar je echt stappen mee kunt maken!