top of page
shutterstock_574939951_edited.jpg
DLO_logo_cirkelwit_blauwgroen_RGB.png

Boekwinkel

Hier een selectie van mijn favoriete boeken die mij nog dagelijks inspireren!

 

En guess what? 

Je kunt ze hier meteen bestellen!

550x830.jpg

Dit is het universum van trilling. Einstein zei ooit: 'Niets gebeurt totdat iets beweegt'. Alles trilt met een specifieke frequentie. Kwantumdeeltjes vibreren zo snel dat het spot met de wereld van begin en einde. De hoogste/snelste energie wordt Bron-energie genoemd. Wij en alles komen van deze vibratie om daarna te gaan naar de wereld van dingen, lichamen, gedachten en ego's. Met het achterlaten van de Bron-energie, aanvaardden wij onze hele wereld van problemen, ziekten, tekorten en angsten. De leringen van Abraham zijn gericht op het in alle opzichten terugkeren naar die Bron waar alles uit voortkomt en waar alles ook naar terugkeert. Wayne Dyer ging reeds uit van deze Bron-energie in zijn boek 'De Kracht van Verandering'. 'Abraham kan u echter deze verlichte wijsheid bieden door voor 100 procent verbonden te zijn met die Bron en er nooit in het minst aan te twijfelen', aldus Wayne Dyer in zijn voorwoord bij dit boek.

Abraham zelf zegt: 'Wij zijn een Collectief Bewustzijn, dat gedachtenpakketjes doorgeeft aan Esther, die ze vertaalt naar hun fysieke woord-equivalent. Wij heten Abraham en spreken tot je vanuit de niet-fysieke dimensie. Ook jij bent voorgekomen uit de niet-fysieke dimensie, en eigenlijk verschillen we niet zoveel van elkaar. Jouw fysieke wereld is ontstaan uit de projectie van het niet-fysieke. In feite zijn jij en jouw fysieke wereld verlengingen van de niet-fysieke Bron-energie.

Centraal in dit boek staat de gedachte dat het oneindige en overvloedige Universum vooral luistert naar de emotionele lading van onze geheime of uitgesproken wensen. Luisterend naar de vibratie van onze emotie kan het Universum niet anders dan het gevraagde schenken, mits wij die stroom niet hinderen. En hoe je die stroom kunt toelaten, wordt met tal van voorbeelden en oefeningen duidelijk gemaakt.

Vraag en het wordt gegeven - Esther & jerry Hicks . 1-3

De wonderlijke kracht van bewuste intentie - Esther & Jerry Hicks. 2-3

550x837.jpg

Dit boek is een logisch vervolg op ''Vraag en het wordt gegeven'', en ook dit deel bevat, zoals Wayne Dyer het noemt: indrukwekkende lessen van de grote meesters van het universum.

In dit mysterie dat we het leven noemen, zijn we voortdurend op zoek naar antwoorden. We hebben altijd al de controle willen hebben over ons leven, maar wisten nooit hoe we dat voor elkaar konden krijgen. We hebben altijd al onze angsten de baas willen zijn. Dat geldt zowel voor de kleinste, meest intieme angsten die we hebben over ons lichaam en onze relaties als voor de grotere angsten over de dood, de overheid en de wereld... zelfs voor angsten die we hebben over het leven op andere planeten.

In dit troostrijke boek komen al die dingen aan de orde. Ongeacht waar we bang voor of bezorgd over zijn, biedt Abraham ons niet alleen een antwoord, maar ook een eenvoudige gedachtegang dat we kunnen gebruiken om uit te stijgen boven de angst of het probleem en een nieuw niveau van plezier in het leven te bereiken.

Dit tweede deel in de serie, brengt je nog dichter bij jezelf. Je zelfvertrouwen zal erdoor toenemen, want het bevat tal van hulpmiddelen waarmee je elke denkbare situatie, zult kunnen hanteren. Als je zelfvertrouwen groter wordt, zul je ontdekken dat je alles kunt bereiken. Je leert op te houden met worstelen en in plaats daarvan de kunst van het loslaten toe te passen. Tot je vreugde zul je merken hoe makkelijk het is het vreugdevolle leven te leiden waar je altijd al naar hebt verlangd.

De Wet van Aantrekking - Esther & Jerry Hicks. 3-3

550x822 (1).jpg

Dit derde deel in de serie zou ook het eerste deel kunnen zijn met de grondslagen van de oorspronkelijke Leringen van Abraham: hoe alle dingen - gewenst of ongewenst - bij je worden gebracht door middel van de krachtigste wet van het Universum:  de Wet van Aantrekking.

We trekken allemaal dingen aan die we uitzenden. Gelijken trekken elkaar aan. gelijke overtuigingen versterken elkaar, vogels van dezelfde pluimage trekken samen op. Een overtuiging is overigens niets anders dan een gedachte die je vaak genoeg blijft herhalen.

Via de Wet van Aantrekking nodigen wij de gebeurtenissen en dingen in ons leven uit, en de intentie en intensiviteit waarmee wij de aandacht geven aan onze wensen en verlangens, is de voorbereiding op de onvermijdelijke komst van die dingen in ons leven. Zo werkt het leven en zo werkt het Universum.

Dit boek is uiterst praktisch van opzet en beschrijft met veel gtoepasbare voorbeelden hoe Aantrekking werkt, hoe we Bewust Creëren, en hoe we vervolgens de veranderingen die we in ons leven hebben uitgenodigd dienen Toe te Laten.

Stap in de vortex: Harmonie in al je relaties - Esther & Jerry Hicks.

550x784.jpg

Door de ware werkelijkheid, die de basis vormt van elke relatie, te zien en te begrijpen, kun je in elke relatie waarin je je bevindt, of die je ooit hebt gehad, harmonie ervaren. Dit uitzonderlijke boek toont je de reden van elke disharmonie die je ervarrt. het helpt je niet alleen om een dieper begrip in jezelf te verankeren, maar ook om een groter gevoel van liefde voor de mensen in je leven te ervaren dan je ooit voor mogelijk hield. Door de veelvoud aan foutive veronderstellingen die de meeste mensen hebben bloot te leggen, gidst dit boek je naar de krachtige, scheppende  Vortex al jouw gewenste harmonieuze relaties klaar liggen. Abraham toont je hoe je die Vortex kun binnengaan en daar alles vindt wat je ooot wenste.

Zoals Abraham zegt: "Het is ons verlangen om het mystery van schijnbaar onmogelijke relaties op te lossen; uit te zoeken hoe jullie je planeet vreugdevol met miljarden anderen kunnen delen; de schoonheod van jullie onderlinge verschillen te herontdekken; en bovenal de allerbelangrijkstev relatie te hersyellen; jouw relatie met de eeuwige niet-fysiek Bron die jij werkelijk bent..."

"Het is ons verlangen dat je een toegenomen waardering ervaart voor je planeet; je familei; je vrienden; je vijanden; je regering; je systemen; je voedsel; je finaciën; je dieren'je werk; je doel; je Bron; je Ziel; je verleden, je toekomst en je heden..."

Gezondheid: vraag en het is gegeven - Esther & Jerry Hicks

550x822.jpg

"Je natuurlijke staat is die van gezondheid. Jullie leven in een zeer drukke tijd en jullie maken je over allerlei dingen druk. Doordat jullie dat doen raken jullie de afstemming op de Bron kwijt en ziekte is daarvan het gevolg. Vervolgens richten jullie je aandacht op de ziekte en houden die daardoor in stand. Maar je kunt die vicieuze cirkel elk moment doorbreken. Er is niets in het Universum dat sneller reageert op  je gedachten dan je eigen fysieke lichaam. Het enige wat tussen jou en wat je wenst staat zijn je eigen gedachte patronene. Ongeacht de mate van aftakeling, ongeacht de omstandigheden, is er geen lichaam dat niet in een betere toestand terecht kan komen. Alleen als je iets aan je vibratie doet kan er iets veranderen op de lange termijn."

Abraham geeft in dit boek aanwijzingen, oefeningen, inzichten en methodes waarmee jij zelf een stabiele energie van gezondheid - van een fit, energiek, heel gezond, slank, vitaal lichaam - bewerkstelligt

Rijkdom- Vraag en het is gegeven - Esther & Jerry Hicks. 

550x819.jpg

Je kunt niet steeds een gevoel van gebrek, schaarste of armoede ervaren en tegelijk overvloed toelaten in je leven. Die twee energieën gaan niet samen. Je moet de energie, de trilling van overvloed vinden. Mensen zeggen vaak: 'Hoe kan ik de trilling van overvloed vinden, wanneer ik me in een vacuüm bevind waarin geen overvloed bestaat?' En wij zeggen: gebruik de kracht van je denken. Vind een manier om een stabiele energie te verkrijgen die overvloed evenaart, voordat overvloed in je ervaring binnen kan stromen. Voel de manier waarop je wilt leven. Met andere woorden, wees gelukkig, zelfs in de afwezigheid van wat je wilt. En na verloop van tijd, zal wat je wenst komen.'


*** Inclusief twee gesproken geleide meditaties op mp3 ***
Dit boek staat boordevol aanwijzingen, oefeningen, inzichten en methodes waarmee jij zelf een stabiele energie van overvloed - in je financiële situatie, in je werk, in je leven - bewerkstelligt.
'Sommige mensen zeggen dat je geld helemaal niet zou moeten willen, omdat het verlangen naar geld materialistisch is, en niet spiritueel. Maar wij willen dat je je herinnert dat je in deze zeer fysieke, materiële wereld bent waar Spirit gematerialiseerd is. Je kunt jezelf niet afsnijden van jouw spirituele aspect, en zolang je hier in je lichaam bent kun je jezelf niet afsnijden van het fysieke of het materiële. Al die magnifieke dingen die fysiek zijn en jou omgeven, zijn spiritueel van aard.'

Sara en haar gevederde vriend - Esther & Jerry Hicks

518x840.jpg

Een inspirerende formule om succes te hebben in je leven en je goed te voelen - vaardig ingeweven in het leuke verhaal over een moedig, onderzoekend, onbedorven meisje, Sara genaamd en haar leraar, een etherische uil die Salomomn wordt genoemd.

Een verfrissend realistich boek dat een vloedgolf aan jeugdherinneringen oproept. In het verhaal,dat van A tot Z boeit zijn technieken en processen verpakt die helepen je dromen waar te maken en een opzienbarend nieuw perspectief bieden op het begrip dood. Het is een geweldig boek voor kinderen om uit voorgelezen te worden én om zelf te lezen.

Er is iets in Sara....voor iedere volwassenen die zoekt naar geluk en het is puur goud voor zoekende tieners die proberen antwoorden te vinden. 

 

Dit boek is een must voor wie wil weten hoe wij onze werkelijkheid creëren, en zijn/haar leven bewust wil leren beinvloeden. 

525x840.jpg

Seth, je huis staat in brand! Met die uitroep opent dit nieuwe Sara-verhaal van Esther en Jerry Hicks. En hoofdstuk na hoofdstuk gaan vreugde en avontuur als een lopend vuurtje door dit boek. 

Als Seth, de nieuwe jongen op Sara's school, allerlei belangrijke vragen gaat stellen. Komt Salomon uit het eerdste Sara-boek, de uil die kan spreken zonder de lippen te bewegen, opnieuw in beeld om de twee hoofdrolspelers én de lezer in hoog tempo te laten genieten van zijn wijsheid en verlichte kijk op het leven op deze planeet. Wijsheid voor kindern van 8 tot 80 jaar.

Het boek biedt een spannend verhaal van twee jonge mensen en hun ervaringen met ouders, leerkrachten, mede-scholieren, mensen in het dorp maar vooral de humoristiche en wijze dialogen met hun gevederde mentor . En langzaam wordt duideloijk hoe de wetten van het Universum werken. Hoe belangrijk het is de trilling uit te zenden van wat je graag van het leven wilt, aandacht te geven aan mooie dingen en daarmee nog meer mooie dingen naar je toe te trekken. Want waar je je aandacht op ricjt, is wat je krijgt.

Sara en Seth: de vrolijke veerloze vrienden van Salomon de uil - Esther & jerry Hicks

bottom of page