top of page
shutterstock_574939951_edited.jpg
DLO_logo_cirkelwit_blauwgroen_RGB.png

Masterclass Sedona Methode

Waarom ik de Sedona Methode zo briljant vindt.

In alles wat ik mijn klanten leer zoek ik naar manieren waarbij ik ze weer wat dichter bij zichzelf breng want dat is waar de Wet van Aantrekking 100% over gaat. Ik leer je met de Sedona methode dus niet iets nieuws maar ik leer je aangeleerd gedrag af en je zult versteld staan over hoe eenvoudig dat is.

In het leren integreren van de Wet van Aantrekking in je leven én dus bij het manifesteren van je wensen en dromen struikelt iedereen over zijn eigen emotionele weerstanden. Kijk maar eens of je je in een van de volgende punten herkent:

  • Je draagt oude pijn en boosheid mee uit je verleden die jou belemmeren om voluit te leven in het heden

  • Je hebt negatieve ervaringen op het gebied van geld, relaties of gezondheid waardoor je weinig vertrouwen hebt dat dat ooit zal veranderen. Deze negatieve overtuiging is jouw weerstand die positieve verandering blokkeert.

  • Je hebt een negatief zelfbeeld waardoor je continu situaties aantrekt die dit negatieve zelfbeeld bevestigen want wat je uitzendt trek je aan. Dit negatieve zelfbeeld blokkeert positieve veranderingen voor jou op heel veel vlakken in je leven

En een van de meest gestelde vragen die ik dan ook krijg is: ja maar HOE verander ik dat?

HOE raak ik al die  beperkende emoties los?

De Sedona Methode is hierop een heel passend antwoord.

  1. Door zijn directe effect 

  2. Door de eenvoud qua toepassing

  3. Doordat het je terugbrengt naar hoe je vroeger met emoties omging; de natuurlijke manier

  4. Doordat je  het overal en altijd kunt toepassen zonder dat mensen zien dat je daarmee bezig bent ;-)

Ik heb inmiddels al zoveel mensen deze mooie techniek aan mogen leren met fantastische resultaten en dat gun ik jou natuurlijk ook.

Daarom geef ik eenmalig een Sedona Masterclass.

In deze Masterclass leg ik je het ontstaan uit van de methode en de achterliggende theorie.

Maar nog veel belangrijker: je gaat er direct mee aan de slag  en ik zorg ervoor dat je er ook na de Masterclass mee verder kunt door je daarvoor de juiste materialen te geven.

 

Hierdoor kun je dagelijks werken aan je emotionele weerstanden waardoor je ze laag voor laag loslaat en je steeds lichter, vrijer en blijer gaat voelen.

En dit kost je maar een paar minuten per dag...REALLY!

Als jij dit interessant vindt, meld je dan aan, ook als je er niet live bij kan zijn want je krijgt de opname de volgende dag via de mail toegestuurd.

Wanneer:        dinsdag 4 oktober

Hoe laat :        20.00 uur

Wat kost het:  € 47

Sedona Willeke.jpg
bottom of page